banner17
20 Nisan 2024 Cumartesi

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

EMEKLİ GENERAL İYİ PARTİDEN ADAY ADAYI OLDU

Mehmet Kip, İYİ Parti Amasya İl Başkanlığı'nda çok sayıda partilinin katılımıyla düzenlediği toplantıda, milletvekili aday adaylığını açıkladı.Aday adaylığı açıklama toplantısına İYİ Parti Amasya İl Başkanı Birol Çapkınoğlu, İYİ Parti Amasya Merkez İlçe Başkanı Hakan Eser ve partililer katıldı.

24 Mart 2023 Cuma 08:17
Bu haber 1175 kez okundu
EMEKLİ GENERAL İYİ PARTİDEN ADAY ADAYI OLDU

 Emekli Tuğgeneral Mehmet Kip açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “ 1966 yılında Amasya'da Dünyaya geldim. 1924 Yılında Selanik’ten göç etmiş Selanik Muhaciri Bir ailenin çocuğuyum vatan, bayrak sevdası ve milliyetçi ruhla yoğuruldum, edep ile yetiştirildim, lise çağıma kadar Amasya’da eğitim aldım. Küçük yasta yüreğime yerleşen asker olma sevdasının peşinden koştum, çok şükür bu mesleği şerefi ile yapıp Tuğgeneral Rütbesi ile 2020 yılında emekli oldum evlayım, vatanına ve ecdadına saygılı, Atatürk sevgisiyle büyümüş 3 çocuk babasıyım.

ASKERLİK hayatım boyunca vatana hizmeti bir ibadet gibi görüp gece demeden gündüz demeden çalıştım. Almanya NATO okulunda STAFF OFFICER ORIENTATION COURSE, Gürcistan, Ukrayna ve Arnavutluk’ta eğitmenlik, Azerbaycan’da danışmanlık görevlerinde bulundum meslek hayatım boyunca liderlik, üst düzey yöneticilik, kriz yönetimi, stres ve öfke kontrolü ile harp akademilerinde açılan eğitimlerde özel kuvvetlerce verilen iç güvenliğe yönelik kurslara katıldım. İzmir’de bulunan NATO uluslararası karargâhında 5 yıl görev yaptım meslek hayatımın yaklaşık 9 yılı doğu ve güneydoğu bölgesinde terörle mücadele kapsamında geçmiştir. Tuğgeneral rütbesi ile son görev yerim olan ve 3 yıl icra ettiğim Ankara merkez komutanlığı görevimde üst düzey protokol, devlet başkanlarının karşılanması ve devlet protokolü konularında tecrübe edindim

Emekli olduktan sonra aynı şevk ve heyecan içerisinde vatanıma hizmet etmek arzusundayım. Millet ve memleket sevdası ile İYİ PARTİ saflarında sizlerle beraber bir nefer gibi omuz omuza mücadele etmek üzere partimize katıldım.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in talimatıyla İYİ Parti Millî Güvenlik Politikaları Daire Başkanlığında görev alıp çalışmalar yaptım.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in dediği gibi İYİ Parti cesurlar hareketidir. Şuan içinde bulunduğumuz dönemde böyle bir hareketin içinde olmak her yüreğin harcı değildir. Bu Yüce Yürek, Siz Değerli Katılımcıların Yüreğidir. Bu Yüce Yürek Genel Başkanımız Meral Akşener’in Yüreğidir.

Milli Birlik Ve Kardeşliğin azaldığı, halk arasında güven duygusunun, hukukun, basın özgürlüğünün kalmadığı, köylerden şehirlere, şehirlerden de yurtdışına, göçlerin akın akın devam attığı, üretimin Ve Tarımın Bıktırıldığı, Milli Eğitimde Müfredatın içinin boşaltıldığı,  Türkiye’yi Çağdaş Ülkeler Seviyesine Yönelten Politikalarının pusulasının bozulduğu ve bunun sonucu olarak komşularımız ile Dostluklarımızın sıfırlandığı bir dönemde yaşıyoruz. Demokrasinin, liyakatin, hukukun ve ekonominin tükendiği korkunun egemen olduğu, Milletimizin mutsuz ve umutsuz olduğu şu zamanda bizler sessiz ve tepkisiz kalamazdık.

Çünkü bizler bu milletin yüreğindeki şefkat ve kardeşliği biliyoruz öncelikle bizler iyi olacağız ki toplum İyi olsun, biz inanacağız ki inandırıcılığımız olsun. Çıktığımız bu yolda başarılı olabilmek için liyakat kurallarına uyacağız, ilkeli ve sabırlı olacağız toplumun vatansever her ferdini kucaklayacağız cesurlar hareketi, milletimize güneş oldu, umut oldu. Bunu tüm Türkiye’ye yayacağız.

Amacımız, demokrasinin uygulandığı. Adaletin işlediği ekonominin güçlendiği, insanların mutlu olduğu bir ülke oluşturmak. Ülkemize ve çocuklarımıza iyi ve güçlü bir gelecek sağlamak. Bunun için de Ulu Önder Atatürk'ün açtığı yolda yürümek. Cumhuriyetimize sahip çıkmak ve en önemlisi Ne Mutlu Türküm diyebilmektir. Yorulmadan çalışacağız. Ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağız. Gönülleri kırmak yerine gönülleri fethedeceğiz. Benlik değil birlik olacağız, biz olacağız. Çünkü biz yüce Türk milletiyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye’nin parlayan yıldızı partimizin çatısı altında davamızın bir neferi olarak ülkemize ve Amasya’mıza hizmet etmek, Amasyalı hemşerilerimizi mecliste en iyi şekilde temsil edebilmek arzusu ile İYİ Parti Amasya teşkilatından milletvekili aday adayı olduğumu ilan ediyorum. Çıktığım bu yolda yüce Allah başımızı öne eğdirmesin ve bizleri milletimizin karşısında utandırmasın

İyilerin kazandığı bir Amasya ve Türkiye hedefine ulaşacağımızın inancı ile Hepinize Saygılarımı Sunuyorum”

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV