banner17
25 Nisan 2024 Perşembe

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

Güzel Günlere Az Kaldı

28. Dönem Milletvekilliği için Avukat Ezel Ciroğlu Güvenç, CHP’den aday adayı olduğunu açıkladı. CHP İl Başkanlığında düzenlenen aday adaylığı açıklamasına Avukat Ezel Ciroğlu Güvenç, Amasya CHP İl Başkanı Avukat Turgay Sevindi, CHP Merkez İlçe Başkanı Arif Ferahoğlu, CHP Kadın Kolları Başkanı Zeynep Ateş ve parti üyeleri katıldı.

22 Mart 2023 Çarşamba 08:40
Bu haber 1205 kez okundu
Güzel Günlere Az Kaldı

 28. Dönem Amasya Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Ciroğlu Güvenç yapmış olduğu konuşmasında; “Değerli Amasyalılar, Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş, bu uğurda bedel ödemeyi göze almış ve ödemekten çekinmemiş sevgili yol arkadaşlarım, Konuşmama başlamadan evvel, 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen depremlerde hayatını kaybeden yurttaşlara rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum.

Depremin yaralarını sarmak için millet olarak birbirimize kenetlenerek çok güzel bir dayanışma örneği gösterdik. Burada Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Cumhuriyet Halk Partisinin fedakârca çalışan belediye başkanlarına, il başkanlarına, ilçe başkanlarına, kadın kolları başkanlarına, gençlik kolları başkanlarına ve parti örgütlerimize teşekkür ediyorum.

Deprem nedeniyle yaralarımızı sarmaya çalışırken Şanlıurfa ve Adıyaman başta olmak üzere deprem illerinde bir de sel felaketiyle karşılaştık. Ülkemize geçmiş olsun.

İnanıyorum ki yaşadığımız acılara sebep olanların layığını halk önümüzdeki süreçte sandıkta gösterecektir.

Kıymetli yol arkadaşlarım,

Yaşadığımız acıların kısa süre sonra son bulacağına güçlü inancım ve geleceğe umutla bakmamın sebebi birlik ve beraberlikle güzel günlere kavuşmamıza az kalmış olmasıdır’ dedi.

MİLLET İTTİFAKININ VE DEMOKRASİ İÇİN BİR ARAYA GELEN YURTSEVERLERİN DESTEĞİYLE KAZANACAĞIZ

Amasya’da yaşayan herkesin Ankara’da sesi olmak için milletvekili aday adaylığına talip olduğunu da ifade eden Ciroğlu Güvenç açıklamasının devamında; “Bu mücadelenin içinde, Atatürk’ün izinde eğitimli genç bir Cumhuriyet kadını olarak, Bu topraklara bir evlat dünyaya getirmiş anne olarak, Amasya’dan yetişmiş bir evladınız olarak, Siyaset yapma onur ve sorumluluğuyla elini taşın altına koyan bir kız kardeşiniz olarak, Cumhuriyet Halk Partisinin bir ferdi olarak, Amasya’da yaşayan herkesin Ankara’da sesi olmak için, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Amasya’dan genç temsiliyeti için Milletvekili aday adaylığımı sizlerin kıymetli desteğiyle açıklamaktan büyük bir onur duyuyorum.

Mücadele içinde genç bir kadın olarak bugün burada kendimi ifade etmeme vesile olan Cumhuriyet değerlerine ve bu değerleri bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm devlet büyüklerine şükranlarımı sunuyorum. Çünkü bugün yaşamın her alanında kadın varsa, kadının özgür iradesi varsa, kadının iş hayatındaki başarısı varsa bunun kaynağı cumhuriyet değerleridir. O değerler benim kırmızı çizgimdir. Bunun herkes tarafından bilinmesini istiyorum.

Ülkemizin geleceği için önemli bir seçim sürecindeyiz. Bu seçimlerde millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde Cumhuriyet Halk Partisinin koca yürekli ailesinin, millet ittifakının ve demokrasi için bir araya gelen yurtseverlerin desteğiyle kazanacağız.

Bu seçim sürecinde partimiz tarihi bir sorumluluk almış, memleket için beraberliğin önemini göstermiştir. Bizim soframız Halil İbrahim Sofrasıdır. Amasya’mızın fedakar insanlarının her birinin sofrası Halil İbrahim sofrasıdır.

Bizde Millet ittifakı olarak sofrada üstümüze düşen bütün görevleri siz kıymetli yoldaşlarımızla birlikte yerine getireceğiz.

Bu süreçte kadınlarımıza ve gençlerimize çok iş düşüyor. Çünkü bu ülkede en çok ötekileştirilen, düşüncülerine en az önem verilen onlar. Biz dün olduğu gibi bugün tüm yapılan haksızlığa dur diyeceğiz.

Amasya’mızda odalar, dernekler ve diğer sivil toplum örgütleri ile sürekli iletişim halindeyim. Amasya’nın turizmden, tarıma, eğitimden, sağlığa ve daha birçok sorunlarını biliyorum. Üstüme düşen bu konudaki sorumluluğu kendime görev kabul ediyorum.

Hepinizin nezdinde bana bu yolda desteğini esirgemeyen il başkanı, ilçe başkanlarımıza kadın kolları, gençlik kolları başkanlarımıza, yüce gönüllü örgütlerimize ve sizlere teşekkür ediyorum.

2019 yerel seçimlerinde hep birlikte baharı örgütledik 14 Mayıs da tüm ülkemize yazı yaşatmak dileğiyle…

Haydi Arkadaşlar Başlıyoruz, Geliyor gelmekte olan Allah yar ve yardımcımız olsun’ ifadelerini kullandı.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV