banner17
20 Nisan 2024 Cumartesi

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

KATİL ARIYORSANIZ KENDİ ÜLKENİZE BAKIN"

Büyük Birlik Partisi Amasya İl Başkanı Kani Karakollukcuoğlu seçimlere giderken ülke içerisinden önce dışarıdan Türkiye'ye, Cumhurbaşkanı'na, millete ve kutsallara yönelik saldırıların gerçekleştiğini bildirdi.

25 Ocak 2023 Çarşamba 08:35
Bu haber 272 kez okundu
KATİL ARIYORSANIZ KENDİ ÜLKENİZE BAKIN

 İsveç'te PKK'lı teröristlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Türk halkına hakaret ettiğini ifade eden Karakollukcuoğlu, şunları söyledi:

"İsveç'te lanetlenecek şekilde protesto eylemi gerçekleştirdiler. İsveç hükümeti buna göz yumdu. Daha sonra da savcılık soruşturmasında suç unsuru bulunmadığını açıkladı. Yani alenen PKK'ya, terör örgütüne, teröristlere kucak açtığı, hamisi oluyor, yetmiyor bir de onların Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne karşı yapılan saldırılarının da suç olmadığını, normal olduğunu açıkladı. Bu sözler Cumhurbaşkanı'na söylenmiştir. Bu saldırı, Cumhurbaşkanı'na yapılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Cumhurbaşkanı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ve yüce Türk milletini temsil etmektedir. Ona yapılan hakaret bu devlete ve bu millete yapılmıştır. Onun için biz de misliyle lanetliyoruz."

"BİZİMLE BIRAK DOST OLMAYI GÖRÜŞEMEZSİN, EL SIKIŞAMAZSIN"

BBP Amasya İl Başkanı Kani Karakollukcuoğlu, İsveç'te aşırı sağcı parti liderinin Kur'an-ı Kerim yakmak için kendi ülkesinin yetkililerine başvurduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben diyor 'Kur'an-ı Kerim'i, Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde yakacağım' diyor. İsveç hükümeti buna izin veriyor. Bu hadsiz, şerefsiz, ahlaksız, soytarı da eylemi gerçekleştiriyor. Şimdi bu nasıl bir özgürlüktür? Bunu özgürlük olarak değerlendirebilir miyiz? Bu tamamen bizim inançlarımıza, bizim dinimize yani bize yapılmış bir saldırıdır. Büyük Birlik Partili ve Alperen Ocaklarına mensup arkadaşlarımız, İstanbul İsveç Konsolosluğu önünde eylem yaptılar. İsveç hükümeti geri adım atana kadar ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden, Türk milletinden, daha doğrusu bütün Müslümanlardan, İslam aleminden özür dileyene kadar lanetlemeye devam edeceğiz. Aynı İsveç NATO'ya girmek için Türkiye'nin müsaadesini istiyor. O kadar pişkinler ki bu iki tane ahlaksız eylemi yapmışlar. Ona rağmen diyorlar ki 'Türkiye ile ilişkilerimiz normal götürmek istiyoruz.' Götüremezsin kardeşim. Sen, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Cumhurbaşkanı'na hakaret ettirirsen, Müslüman Türk milletinin ve bütün İslam aleminin, bütün Müslümanların kutsal kitabını, o kendi devletinde hem de izinli olarak yaktırırsan bizimle bırak dost olmayı görüşemezsin, el sıkışamazsın."

"ZALİM, KATİL ARIYORSANIZ KENDİ ÜLKENİZE BAKIN"

Büyük Birlik Partisi il Başkanı Karakollukcuoğlu "Türkiye'den ve bütün Müslümanlardan özür dilemedikten sonra İsveç'le diplomatik ilişkiler kesilmeli ve NATO'ya girişine asla ve kata müsaade edilmemelidir." Diye konuştu.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV