banner17
29 Mart 2024 Cuma

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

SEN, BEN, O, BU YOK, BİZ VARIZ

Ak Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil mecliste düzenlediği basın toplantısında 6’lı masada yaşananlara değindi, "dağ fare doğurdu"dedi.

15 Mart 2023 Çarşamba 08:47
Bu haber 278 kez okundu
SEN, BEN, O, BU YOK, BİZ VARIZ

 Ak Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil açıklamasında; "İnandırıcılığı kalmayan, kumar masası, şahsi hırsların masası, küçük hesaplar masası, noter masası, kuyruklu yalanlar masası olarak kendilerinin bu yakıştırmalarla nitelendirdiği 6+1 masa nihayet kararını verdi diyen Karahocagil, “Sonuç, Dağ fare doğurdu.

12 aydan fazla süren istişare, alavere, dalavere ile nihayet Kemal Kılıçdaroğlu'nda karar kılındı.

Parti olarak Cumhurbaşkanımız karşısında 15 kez, şahıs olarak 11 kez yenilmiş, yerlere serilmiş, defalarca sırtı 2.80 uzanmış Kılıçdaroğlu millet ittifakının adayı oldu…

Bir insan 11 kez yenilmişse 12.'sinde de yenileceği aşikâr değil midir?

Şimdi sıra Kandil'den yönetilen HDPKK’ya kendini ispat etmek ve oylarını almak adına ülkenin bölünmez bütünlüğünü göz ardı etmek için her dediklerini yapmak olacaktır.

Ey Kılıçdaroğlu! Kendine “demokrat amca” dedirten kişi, en büyük şansınız gençlerin sizlerin geçmişinizi bilmemeleri, öğrenmek adına bir gayret göstermemeleridir. Gençlere tavsiyem,

Şöyle bir, internetten 2008 yılına gitsinler de öğrencilere verilen bursların CHP tarafından Anayasa Mahkemesine başvuru yaparak iptal ettirildiğini görsünler.

AK Parti hükümeti her zaman gençlerin yanında, onlara hizmetin en iyisini sunmak için var gücü ile çalışmasına, tüm imkanlarını seferber etmesine rağmen CHP’nin ihtisas alanı olan yalan-dolan-iftira-dezenformasyon ve manipülasyon ile öyle bir gençleri kandırıyorlar ki, biz bile şaşırıp kalıyoruz.

Utanmaları da yok tabii. Zamanla kendi söyledikleri yalanlara kendileri de inanarak “Sütten çıkmış ak kaşık” gibi ortalıkta gezebiliyorlar.

Şu bir gerçek ki, bire bin katmada, yalan söylemede, iftira atmada, kendi söylediklerini bile inkâr edip evirip çevirmede sadece Türkiye'de değil, dünyada birinciliği kimseye kaptırmaz bunlar.

Masadan itiraz ederek bir hışımla ayağa kalkan, zehir zemberek açıklamalar yapan “6'lı masa artık millet iradesini kararlarına yansıtma kabiliyetini kaybetmiştir. Şahsi hırslar Türkiye'ye tercih edilmiştir. Milletin sesinin duyulması gerekir” diyen sanki onlar değil gibi tekrar tıpış tıpış aynı masaya oturmuştur.

Lider olabilmek, iktidar olabilmek güven, istikrar, doğruluk, şeffaflık ve kararlılık gerektirir. Bunlar da, bu saydığım vasıflardan hangileri var soruyorum. Hiçbirinde hiçbiri.

Her şey ayan- beyan ortada, birbirine benzemez, aynı çizgide konuşmaz, aynı inancı, aynı düşünceyi paylaşmaz, fikirleri ayrı, tüzükleri ayrı, geldikleri çizgiler apayrı, gitmek istedikleri hedefler ayrı, ama bir güç onları bir araya getiriyor bu bir gerçek” şeklinde konuştu

İkinci bir Türkiye ikinci bir vatanının olmadığının altını çizen Karahocagil , “Ey milletim, ey Kürt kardeşim, alevi kardeşim,

Sen, ben, o, bu yok, biz varız diyelim. İkinci bir Türkiye yok, ikinci bir vatanımız yok…

Biz millet olarak, esir olmayı hiçbir zaman kabullenmemişiz, bu ülkeyi hep çağdaşlık diyen ilericilik diyen, Avrupa'yı örnek gösteren zırcahiller batırmış ama cahil diye addedilen köylü diye küçümsenen gerçek Anadolu insanı savaşmış, canını, kanını vermiş, ülkeyi tekrar ayağa kaldırmıştır.

Cumhurbaşkanımız, Liderimiz, tek adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu milleti, bu ülkeyi zirvelerin en yükseğine çıkarmıştır.

Daha düz yolda yürüyemeyen, merdivende ters istikamete binip inmeye çalışan, uyuşturucudan vergi alacağını söyleyen, muhtarlara sekreter alarak işsizliği çözeceğini söyleyen, teröristleri cezaevlerinden çıkartacaklarını, Avrupa'dan “aferin” almak için can atanları, İHA’ya, SİHA’ya dokunacaklarını dile getirenlere mi bu millet, bu ülkeyi teslim edecek”  şeklinde konuştu.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV