banner17
25 Nisan 2024 Perşembe

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

Türkiye İyi Olacak Amasya İYİ Olacak

Amasya’da Diş Hekimi Süha Özmumcu, 28. Dönem İYİ Partiden Milletvekili Aday adaylığını açıkladı. Parti binasında gerçekleşen adaylık açıklamasına İYİ Parti Amasya İl Başkanı Birol Çapkınoğlu, Aday adaylığını açıklayan diş hekimi Süha Özmumcu ve çok sayıda İYİ Partili üyeler katıldı. Açıklamasında başlamadan önce herkesin Ramazan ayını kutlayan Özmumcu; “11 ayın Sultanı Ramazan ayımız mübarek olsun’ dedi.

27 Mart 2023 Pazartesi 08:29
Bu haber 1149 kez okundu
Türkiye İyi Olacak Amasya İYİ Olacak

Özgeçmişinden bahseden Aday adayı Özmumcu şu açıklamalarda bulundu; “Aramızda tanıyanlarınız var mutlaka ama öncelikle kısaca kendimi tanıtmak istiyorum. Ben Süha Özmumcu 1985 yılı Amasya doğumluyum 38 yaşındayım. İlk-orta ve lise öğrenimimi Amasya'da tamamladım. 2009 yılında Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldum. 2013 yılında Askerlik görevimi tamamladıktan sonra tekrar memleketime döndüm. 2013 yılından itibaren Amasya'da serbest diş hekimliği görevimi kendi kliniğimde icra ediyorum. Partimizin kurulduğu günden beri aktif olarak parti içerisinde çeşitli görevlerde yer aldım. Partimizin Kurucu üyelerinden birisiyim

Bugün burada sizlerle birlikte bulunma sebebim, yıllardır yozlaşmış düzeni tekrar ayağa kaldırmak için verilen mücadelede aranızdan birisi olarak partimiz kurulduğu günden bugüne kadar nasıl mücadele ettiysem bugünden sonra da aynı azim ve kararlılıkla mücadelemize devam edeceğimi bilmenizi İsterim. Hepinizin malumu olduğu üzere 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak genel seçimlerde partimizi temsil etmek, Amasya'mızı bir adım daha ileri götürmek için elimizden gelen gayreti gösterebilmek için milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptım ve siz değerli hemşehrilerimle bunu paylaşmak istiyorum. Allah çıktığımız bu kutlu davada mübarek günlerin hatırına bizleri mahcup etmesin.

Ben sizlerin arasından geldim, sizlerle birlikte çile çektim, sizlerle birlikte mutlu oldum. Hepimiz bir olduk, yapılamaz denilenleri tek tek başardık. İktidara giden bu yolda, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin önderliğinde ülkemize tertemiz bir sayfa açacağımıza inanarak bu günlere geldik.

Allah, şahsi menfaatlerimi milletimin menfaatlerinin önünde tutacaksam, kendi dertlerimi milletimin dertlerinin önünde tutacaksam, memleketimi bir adım ileri götürmek için mücadelemde bir an bile tereddüt edeceksem, yetimin öksüzün hakkını yiyeceksem, vatanıma, milletime ve bayrağıma kötü bir söz dahi söylettireceksem bana bu görevi nasip etmesin. Bizler ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere gösterdiği hedefe, muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracağımız bu aziz vatanı seçilsek de seçilmesek de koruyacağız.

Bununla birlikte memleketimiz yakın zamanda büyük bir felaketle karşı karşıya kaldı. Ülkemizin 11 ilinde büyük hasara neden olan depremlerde yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar, hayatını kaybedenlere Yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralarımızı en kısa sürede hep birlikte saracağız. Beni bugün burada yalnız bırakmadığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Allah yolumuzu bahtımızı açık etsin.

Türkiye İyi Olacak. Amasya İYİ Olacak’ ifadelerini kullandı.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV