banner17
26 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

YOKSULLUK VE YOLSUZLUK DÜZENİNE SON VERECEĞİZ!

Amasya Eski İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Yıldız 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için partisinden Amasya Milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıkladı.

31 Mart 2023 Cuma 08:36
Bu haber 1193 kez okundu
YOKSULLUK VE YOLSUZLUK DÜZENİNE SON VERECEĞİZ!

Parti binasında aday adaylığını açıklayan Yıldız Ülkemizin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına ekmek gibi, su gibi ihtiyacı var. 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisinin güçlü iktidarına daha çok ihtiyaç var. Güzel günler uzak değil çok yakında.Sevgi, barış ve hoşgörü ile birlikte başaracağız” dedi.

 TARİHİ BİR SEÇİMİN EŞİĞİNDEYİZ!

14 Mayıs 2023 tarihinde ülkemizin en önemli seçimlerinden birisine doğru gidiyoruz. Bu süreçte bir Cumhuriyet Halk Partili olarak bende elimi taşın altına koyup sorumluluk alarak ülkeme ve siz değerli hemşerilerime hizmet etmek için milletvekili aday adaylığına başvurdum diyen Yıldız, “ 1964 tarihinde Gümüşhacıköy’e bağlı Doluca Köyü’nde doğdum. Evli ve üç çocuk babasıyım.  Politik yaşamın her zaman içinde olmuş, bu uğurda çok defa bedel ödemiş bir aileden geliyorum. 9-10 yaşlarımda dağlara,  taşlara efsane genel başkanımız rahmetli, Sayın Bülent Ecevit’in  “Karaoğlan” ismini yazarak siyasal hayatım başlamıştır. Bu yola çıkarken başta gururla “Yıldız” soyadını taşıdığım aileme ve beni yalnız bırakmayan büyük ailem Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerine çok teşekkür ederim. Partime, 2003-2013 yılları arasında il ve ilçe örgütlerimizin destekleriyle Cumhuriyet Halk Partisi kurultay delegesi olarak sizleri en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bu onurlu görevi bana layık gördüğünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim.

2004 -2019 yılları arasında yine Gümüşhacıköy ilçemizden, Amasya İl Genel Meclis Üyeliği görevlerinde bulundum. Üç dönem yani 15 yıllık İl Genel Meclisi görevlerim boyunca son on yıl içerisinde ise partimizin grup sözcüsü olarak görev yaptım. Amasya ilimizin 372 köyüne ayrım gözetmeksizin birçok hizmet gerçekleştirilmesinde sorumluluk aldım. Bu hizmetler sırasında köylerimizin içme suyu sisteminin yenilenmesi yeni su depolarının yapım ve onarımı, kanalizasyon ve alt yapı çalışmaları, tarım alanlarına sulama tesisleri, yol,  parke taşı ve asfalt çalışmalarının gerçekleştirilmesinde büyük katkılarda bulundum” şeklinde konuştu

Tarım,  sanayi ve birçok alanda Amasya’yı ön plana çıkaracaklarını kaydeden Yıldız, “Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği cumhuriyetimizin kazanımları sayesinde Amasya ilimizin Gümüşhacıköy ilçemizin Doluca Köyü’nden beni bugün milletvekilliği aday adayı olarak sizlerin huzuruna çıkardı. Sizlerin içinden gelen biri olarak gençlik yıllarımdan aldığım siyasi kültürü atalarımdan bana miras, benden de çocuklarıma  emanet olarak taşıyacağım.

Bu onurlu yolda yılmadan, usanmadan ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Bizlere emaneti olan Cumhuriyetimizin temel ilkeleri doğrultusunda “Hayatta en hakiki mürşit; ilimdir, fendir” diyerek ve genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Hak, hukuk, adalet” temelli politikaları öncülüğünde Amasya İlimize ve ülkemize hizmet etmekten bir adım olsun geri durmayacağım. İlimizin ve ülkemizin her türlü sorununa karşı sorumluluk alarak sizlerin temsilcisi olmaya talibim. Bu mücadelede 14 Mayıs’ta Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı olacağına yürekten inandığımız Genel

Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na bu yolda katkı verebilmek için aday olmayı bir vazife addederek yola çıktım. Yıllardır aldığım parti terbiyem nedeniyle Cumhuriyet Halk Partili olmanın nasıl bir sorumluluk olduğunu iyi biliyorum.

Atatürk ilke ve devrimlerini özümsemiş, laik, demokratik sosyal hukuk devletine inanan ve bunun için canla başla emek verecek liyakatli temsilciler istiyor. İşte benim mücadelem tam da bu bilinç üzerine kuruludur.

Seçildiğim takdirde, Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmalarında parti politikalarımızın ışığında seçildiğim Amasya ilini en iyi şekilde il ve ilçe örgütlerimizin önerileri doğrultusunda

Temsil edecek, örgütlü yapımızı güçlü kılmak için belediye ve örgütler arası koordinasyon karşılıklı diyalog yoluyla sağlanacak,  birlikte alanında uzman proje ekipleri oluşturacağız. Tarım,  sanayi ve birçok alanda ilimizi ön plana çıkaracağız. Çünkü biz biriz ve beraberiz. Birlikte başaracağız” dedi.

Yıldız açıklamasının devamında, “Ülkemiz birçok alanda ciddi sorunlar yaşamakta bildiğiniz gibi; insan hakları, kadına yönelik şiddet, adalet, ayrımcılık gibi her alanda Türkiye’yi gerileten, yolsuzluk ve yoksulluğun simgesi AKP iktidarı, 14 Mayıs’ta yerini demokrasiyi, hak, hukuk ve adaleti savunan, insan onurunu baş tacı eden, yoksulluğu kader anlayışından çıkarıp her çocuğun yatağına tok gitmesini sağlayacak Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına bırakacaktır. Yukarıda ifade ettiğim bu karanlık gidişata dur demek için 14 Mayıs’ta ülkemiz demokrasiyi, hak, hukuk ve adaleti savunan büyük Türkiye’yi yeniden kuracağız. Büyük şairimiz Nazım Hikmet’in dediği gibi “gündüzlerinde sömürülmeyen gecelerinde aç yatılmayan”, “İkinci Yüzyıl” Türkiye’si için partimiz öncülüğünde iktidarı “Millet İttifakı’na bırakacağından hiç şüphemiz yoktur. İnanıyorum ki 14 Mayıs’ta memleketimize bahar gelecek, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı seçilecek, 14 Mayıs’ta Türkiye Cumhuriyeti fabrika ayarlarına geri dönerek her şey çok güzel olacaktır. Bugün bu salonda bulunan gençlerin, kadınların, partililerimizin gözlerindeki ışıltıya şahit oluyorum. Çünkü milyonlar bizlerden umut bekliyor, milyonlar bizden kararlılık bekliyor… Şimdi hep birlikte, bir arada ele ele, gönül gönüle kenetlenerek ülkemize ve geleceğimize sahip çıkacağız. Şimdi daha fazla çalışma zamanı 14 Mayıs’ta tüm sandıklara sahip çıkma vaktidir ve bu görev hepimize düşmektedir” ifadelerine yer verdi.

UMUT BAHARLA GELECEK!

Yıldız açıklamasına, “Ülkemizin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına ekmek gibi, su gibi ihtiyacı var. 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisinin güçlü iktidarına daha çok ihtiyaç var.

Güzel günler uzak değil çok yakında… Sevgi, barış ve hoşgörü ile birlikte başaracağız.

Mayıs ayında 3 bayramı birlikte yaşayacağız. Emeğin Bayramı 1 Mayıs”ı, İktidar olduğumuz 14 Mayıs”ı, Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı gün olan ve bugünü gençlerimize emanet ettiği 19 Mayıs’ı hep birlikte kutlayacağız. Çünkü dostların arasında

Halil İbrahim Sofrasındayız… Yaşasın! Hak, Hukuk, Adalet Mücadelemiz” ifadeleri ile son verdi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV