banner17
16 Nisan 2024 Salı

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

Hilal Masa Hattı 7/24 Çalışıyor

Başkan Sarı: Hilal Masa birimimiz, belediyenin tüm birimleri ile koordineli çalışarak vatandaşlarımızın istek, görüş ve şikâyetlerine etkili çözümün yolunu açmaktadır.

20 Ocak 2023 Cuma 08:35
Bu haber 1337 kez okundu
Hilal Masa Hattı 7/24 Çalışıyor

 Yatırım ve hizmetlerinde vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Amasya Belediyesi, halkın yönetime katılımının artırılması amacıyla uygulama alanlarında verdiği hizmeti sürdürmeye devam ediyor. Hilal Masa istek ve talep hattı ile vatandaşların istek, talep ve şikayetlerini 7/24 esasına dayanarak çözüme kavuşturmakta. Amasya Belediyesi tarafından kurulan Hilal Masa, 0505 195 50 05 numaralı whatsapp hattına gelen istek, şikayet ve talepler, ilgili birimlere gönderilerek, değerlendirilmeye en kısa sürede sağlıyor.

Belediye ile vatandaşlar arasında bir köprü vazifesi gören Hilal Masa’nın modern belediyecilik anlayışının en önemli temsilini sunduğunu belirten Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı;

VATANDAŞIMIZA BİR TELEFON YAKINLIKTAYIZ

Vatandaşlarımızdan gelen her türlü talep, şikayet ve önerileri kayıt altına alan ekiplerimiz uygun bir bilgilendirme yaptıktan sonra konuyu ilgili müdürlüklere iletiyor. Müdürlüklerden alınan dönüşler ve sonuçlar neticesinde çözüm kısa sürede vatandaşlara iletiliyor. Hilal Masa hattımız bizim için halkımızın problemlerine en hızlı şekilde geri dönüş yapabildiğimiz bir çözüm noktası oldu.

BİZ İNSAN ODAKLI HİZMET ANLAYIŞINI KENDİMİZE DÜSTUR OLARAK BENİMSEDİK

Hilal masa hattımıza gelen 14.113 görevden 13.176 tanesini ekip arkadaşlarımız başarı ile kapattı. Bekleyen 791 görevi ise periyodik çalışma cetvelimiz doğrultusunda sıraya aldık. Halkımızın hiçbir talep ve isteğini çözümsüz bırakmayacağız.

Halkımızın Belediye ile irtibat kurmasında büyük kolaylıklar sağlayan Hilal Masa birimimiz, belediyenin tüm birimleri ile koordineli çalışarak vatandaşlarımızın istek, görüş ve şikâyetlerine etkili çözümün yolunu açmaktadır. Bizim belediyecilik anlayışımızın başında vatandaşımızın memnuniyeti ve onlara yakın olmak gelmektedir. Hilal Masa İstek ve Talep Hattı’mız ile de vatandaşımızın her türlü sıkıntısına bir telefon kadar yakınız. Birimimiz 7/24 kesintisiz hizmet sağlamaktadır. Bu anlamda Hilal Masa, Amasyalıların kolayca ulaşabilecekleri bir çözüm merkezi olmaya devam edecektir. Birlikte yönettiğimiz şehrimizin tüm sorunlarını halkımızla koordineli bir şekilde birlikte çözeceğiz. Vatandaşımızın her sorununa anında bir çözüm üretmek bizler için mutluluk kaynağıdır” dedi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV