banner17
25 Nisan 2024 Perşembe

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

AK PARTİ VE İYİ PARTİ ARASINDA LAK LAK POLEMİĞİ

İYİ Parti Merzifon İlçe Başkanı Saffet KELEŞ, Genel Başkanı Akşener'i eleştiren Ak Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez için; "Memleket işsizlik ve ekonomik sıkıntılarla uğraşırken, benim genel başkanım memleket dertlerine çözüm ararken, birileri de çıkmış LAK LAK ile gününü gün etmektedir"dedi.

14 Haziran 2021 Pazartesi 09:31
Bu haber 463 kez okundu
   AK PARTİ VE İYİ PARTİ ARASINDA  LAK LAK POLEMİĞİ

 Ak Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, leyleğin ömrünün lak lakla geçtiğini İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de millete karşı verdiği intibanın laklak ile gün geçirmek olduğu açıklamasına İYİ Parti Merzifon İlçe Başkanı Saffet KELEŞ sessiz kalmadı.Başkan Keleş açıklamasında; "Gerçekler acıdır ve bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır. Gerçekler karşısında kendisini kuma gömen zat-ı muhteremler, siz gerçeklerden korkup deve kuşu gibi kuma saklanırken bu acı gerçeklerle halkımız boğuşuyor. Şuan TÜİK verilerine göre işsizlik oranı %13.1 ve esasında işsizlik % 30 a ulaşmış vaziyette. Memleket işsizlik ve ekonomik sıkıntılarla uğraşırken, benim genel başkanım memleket dertlerine çözüm ararken, birileri de çıkmış LAK LAK ile gününü gün etmektedir. Biri çıkmış çantalar dolusu paralar verdim milletvekillerine diyor, diğer tarafta sigorta şirketim şöyle bu arabam var diye cevap veriyor. Çiftçilerimiz sıkıntıları yüzünden mahsullerini yakmak zorunda kalıyor, eylem yapıyor diğer kanattan birisi de çıkmış genel başkanımı boş konuşmakla itham ediyor. Bak güzel kardeşim, benim genel başkanıma dil uzatacağına dön arkana bir bak, önce yukarıda oturmak yerine koltuğundan in halkın içine karış. Memleket yangın yeri olmuş, ev fiyatları uçmuş, 5 kişilik aile çay simit hesabıyla dahi asgari ücretle geçinemiyor. Elektriğe, doğalgaza gelen zammın haddi hesabı yok. Çiftçi ürününü yetiştirmek isterken yaptığı masraf zararını karşılamıyor. Bir zatı muhterem de çıkmış genel başkanıma lak lak yapıyorsun diyor. Önce sen bir aynaya bak, memleketin sorunlarıyla uğraşacağına esas lak lağı sen yapıyorsun.

Gerçekler var bir de siz iktidarın gerçekleri var. Esas gerçek yoksulluktan intihara giden insanımız sizin gerçeğiniz ise herşeyi yapıp iktidarda nasıl kalırız. Gerçekten çok üzücü bir durum, insan bu kadar mı kafasını kuma gömer. O kumdan hiç mi çıkmayacağınızı sanırsınız. Hiç mi gerçeklerle yüzleşmeyeceğinizi düşünüyorsunuz. Elbet bir gün hesabı sorulur bunların, Allah (cc) büyüktür. 18-29 yaş grubu arasında yapılan bir araştırmaya göre, gençlerin % 76'sı daha iyi bir gelecek için yurt dışında yaşamak istiyor. Her iki gençten biri mutlu olmadığını ifade ederken, % 77'si torpilin yetenekten daha etkili olduğuna inanıyor. Bakın bu araştırmaya, umudunu kaybetmiş nesil var. Bu nesil bizim geleceğimiz fakat onlar umudunu gelecekten kesmişler. Seçim zamanı bu gençlerin yüzünü bakıp nasıl oy isteyeceksiniz. Benim âcizane tavsiyem size, o kumdan başınızı kaldırın yoksa bu gençlerin umutsuzluğu sizin iktidarınızın sonunu getirecek. İşte o zaman gerçeklerle yüzleşmiş olacaksınız”dedi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV