banner17
07 Mayıs 2024 Salı

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

50 çocuk erkeliğe ilk adımı attı

MERZİFON BELEDİYESİ GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ’NDE ÇOCUKLAR, DOYASIYA EĞLENDİ. BU YILKİ ŞENLİKTE, 50 ÇOCUK ERKELİĞE İLK ADIMI ATTI.

30 Ağustos 2023 Çarşamba 09:29
Bu haber 882 kez okundu
50 çocuk erkeliğe  ilk adımı attı

 Merzifon Belediyesi’nin organize ettiği geleneksel sünnet şöleni programı yoğun katılımla gerçekleşti. Belediye Başkanı Alp Kargı'nın ev sahipliğinde Çanakkale Parkında düzenlenen programda çocuklar için eğlenceli aktivitelerde yapıldı.Sünnet çocukları ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı.

Kapalı spor salonu önünden başlayan ve lise caddesi, Gazi caddesi, Cumhuriyet ve Taştan Sönmez caddelerinde düzenlenen sünnet konvoyu Çanakkale Parkında sona erdi.  “Evlatlarımızın gözündeki o heyecanı, o mutluluğu gördükçe ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha anlıyorum. Bu güzel evlatları yetiştiren kıymetli annelerine babalarına şükranlarımı sunuyorum. Dilerim damatlıklarını da hep beraber görürüz. Hem konvoyumuza hem düğünümüze katılarak bu anlamlı güne katkı sunan sevgili hemşehrilerime, araç şoförlerimize, motorcu arkadaşlarımıza, Belediye personelimize, emeği geçen herkese ayrı ayrı yürekten teşekkür ediyor; çocuklarımıza aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu yarınlar diliyorum” diye konuşan belediye başkanı Alp Kargı eşi Suna Kargı ile çocukların ve ailelerin sevincine mutluluklarına ortak oldu.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV