banner17
28 Mart 2024 Perşembe

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

ERBAKAN HOCAMIZ BU DAVAYA SAHİP ÇIKTI

Saadet Partisi Merzifon İlçe Başkanı Ahmet Şahin, yaptığı basın açıklamasında; “Sunnisi, şiisi, alevisi, kürdü, türkü, lazı, çerkezi... mezhebi, meşrebi, rengi ve ırkı ne olursa olsun 1.5-2 milyar Ümmet'in tamamı olarak hepimizi Birinci Dünya Savaşı'ndan sonra bir hapishaneye sokmuşlar; etrafımıza devasa duvarlar örmüşler, her yanımızı haramlarla kaplamışlar, kanımızı emecek bir sistemi tepemize koymuşlar” dedi.

17 Ağustos 2017 Perşembe 10:24
Bu haber 7800 kez okundu
 ERBAKAN HOCAMIZ BU DAVAYA SAHİP ÇIKTI

 Fitneler yüzünden milyonlarca müslümanın birbirini öldürdüğünü söyleyen Saadet Partisi Merzifon İlçe Başkanı Ahmet Şahin; “Bütün bunları yaparken aramıza türlü türlü fitne tohumları ekmişler ve bizi birbirimize düşürmüşler; aramızda çözmemiz, aramızda konuşmamız gereken meselelere vakıf olup, bu meseleleri pişirip pişirip önümüze getirmişler. Bu fitneler yüzünden milyonlarca müslüman birbirini öldürmüş; halen birbiriyle savaşanlar ve birbirini bu fitneler yüzünden öldüren müslümanlar var.Mefhumlarımızın, mukaddesatımızın hepsini tek tek ele almışlar; içlerini boşaltmanın, yozlaştırmanın, bozmanın planlarını yapmışlar ve geldiğimiz noktada bunu büyük oranda başarmışlar” dedi.Böylesine vahim bir ortamda Necmettin Erbakan’ın çıkarak müslümanlara seslendiğini de kaydeden SP İlçe Başkanı Ahmet Şahin, açıklamasının devamında; “İşte böylesine vahim bir ortamda Erbakan Hocamız çıkmış: "Durun Müslümanlar!Şu yahudi hapishanesinin farkına varın. Aranızdaki ihtilafları ortaya atmanın zamanı değil, İslam Birliği'ni kuralım, ortak savunma sanayimiz olsun, bizi sömüren şu faizci düzenin yerine adil bir düzen kuralım, Siyonizm'i tanıyalım, kafirler tek millettir..." diyerek, Ümmet'in içinde bulunduğu hapishanede ayakları yere basan projelerle bir çıkış yolu oluşturmuş ve kapıyı da göstermiştir.

Peki Erbakan Hocamız nasıl çıkmış?

Abdulaziz Bekkin Hazretlerinin, Mehmet Zahit Kotku Hazretlerinin, Sami Ramazanoğu Hazretlerinin ve birçok mürşidi kamilin yol göstermesi ve desteklemesiyle bu yola koyulmuş, kendisine siyaset görevi tevdi edilmiştir.

Bu pencereden bakıldığında Milli Görüş tasavvuf ile içiçe olmuş bir siyasi harekettir. Milli Görüş'ün üç kimyasından biri de nefis terbiyesidir ve bunun yoluda bir mürşid-i kamile tabi olmaktan geçer. Fakat işte bulunduğumuz hapishaneyi yöneten Siyonizm bütün cemaatlere casuslar sokmuş, cemaatleri, tarikatleri içi boşalmış kurumlar haline getirmiştir. Bugün fitnenin, fesadın, faizli ticaretin, ahlaksızlığın, adam yerleştirmenin... yeri olmuştur. Bu kurumların böyle olması asla tasavvuf ve tarikatlerin meşruiyetini tartışma konusu yapmaz. Kim o kurumlara laf söylerse bu imtihanı kaybeder. Yine laf söylemeyen diğer müslümanlara da hakaret etmek, dinsizlikle, kitapsızlıkla suçlamak bize yakışmaz. Zaten bu tür tartışmaların da yeri değildir. İlla cevap vereceksek ilmi olarak genel kaidelerle bu işi yapmalıyız.

42 yıl bu yolda mücadele eden Erbakan Hocamız kendisine muhalefet eden cemaatlerin yanlış yaptığını söylemiş ama yolcuların hataları yüzünden yola asla söz söylememiştir. Böyle bir ihtimalde mümkün değil zaten. Çünkü kendisi de o yolda yetişmiş, o yoldan aldığı feyz ile bu çalışmaları yapmıştır.

Erbakan Hocamız hakkıyla bu davaya sahip çıktı ve görevini layıkıyla yaptı. Bize düşen onun gibi büyüklerimizi Kur'an ve Sünnet dairesinde örnek almaktır. Ve yaşadığımız sorunların asıl sebebinin Siyonizm'in aramıza soktuğu fitne olduğunu unutmamaktır” diye belirtti.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV