banner17
19 Mart 2024 Salı

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

1 YILLIK EMEK GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen, Emniyet Genel Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Merzifon İlçe Kaymakamlığı tarafından desteklenen Bugünün Çocukları Yarının Umutları projesi kapsamında düzenlenen resim kursu açılan sergi ile sona erdi.

03 Temmuz 2017 Pazartesi 09:01
Bu haber 63826 kez okundu
 1 YILLIK EMEK GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Proje kapsamında Merzifon Gençlik Merkezi’nde eğitim gören çocukların yaptıkları resimler İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde sergilenirken, küçük ressamları bu mutlu günlerinde İlçe Emniyet Müdürü Erkan Ergül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat, daire ve okul müdürleri ile velileri yalnız bırakmadılar.

Resim Sergisinin açılışında konuşan İlçe Emniyet Müdürü Erkan Ergül, Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından başlatılan projenin amacının çocukların boş vakitlerini değerlendirmek, kendilerini bilime ve sanata yönlendirmek olduğunu ifade ederek, başta Emniyet Genel Müdürlüğü olmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü, Merzifon Kaymakamlığı, Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Düzenlenen bu tür projelerle çocuklardan bir Picasso olmasını beklemediklerini de ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Erkan Ergül, “Yaklaşık bir yıldır süren bu projenin sonunda buradaki resimler çocuklarımız tarafından çizildi. Biz çocuklarımızdan bir Picasso olmalarını beklemedik, kendilerini sanata vermelerini, faydalı işlere vermelerini istedik. Projelerimizin amaçları, maalesef günümüzde çoğalan yanlış işlere yönlenmemeleri. Ama baktığımız zaman bir ressamdan aşağıya kalmayacak şekilde güzel resimler ortaya döktüklerini görüyoruz. Çok başarılı ve yetenekli oldukları görmüş oluyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diye belirtti.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV