banner17
19 Mart 2024 Salı

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

“Yetkiye En Yakın Türk Büro-Sen’dir”

Türk Büro Sen Amasya Şube Başkanı Ömer Sonkaya, “Özellikle son günlerde, sosyal medya üzerinden başlatılan, kampanyanın başlatanı ve yürütücüsü, sendika barajının altında kalan sendikaların olduğu “sendikalardan istifa ediyoruz” başlıklı kampanya ile ilgili memur kardeşlerimizi uyarmak istiyorum“ dedi.

17 Mart 2023 Cuma 09:19
Bu haber 2616 kez okundu
“Yetkiye En Yakın Türk Büro-Sen’dir”

 Sonkaya açıklamasında memurun elindeki tek güç olan sendika gücü alınarak, memurun sendikasızlaştırılmak istendiğini söyledi.Başkan Sonkaya açıklamasında “Özellikle son günlerde, sosyal medya üzerinden başlatılan, kampanyanın başlatanı ve yürütücüsü, sendika barajının altında kalan sendikaların olduğu “sendikalardan istifa ediyoruz” başlıklı kampanya ile ilgili memur kardeşlerimizi uyarmak istiyorum. Memur sendikacılığını kendilerine menfaat aracı olarak seçen, sendikal mevzuatımıza göre yasak olmasına rağmen, kurum sendikası kurarak, bu yolla kendilerine menfaat sağlamak olan, bu haliyle memurlarımıza vereceği hiçbir hak olmayan sendikal yapılar, memurun elindeki tek güç olan, sendikacılığa zarar vermek, memurlarımızı sahipsiz bırakmak istiyorlar. Memur kardeşlerimizin bu oyuna gelmemesini, arkasını önünü bilmedikleri yapılara dikkat etmesini özellikle rica ediyorum. Elbette bugünler geçecek, ancak kurumlarımız, memurlarımız, memurlarımızın sorunları olmaya devam edecektir. Bu sorunların konuşulacağı ve çözüme kavuşturulacağı yer toplu sözleşme masasıdır.

2023 yılı toplu sözleşme yılıdır, büro hizmet kolunda yetkiye en yakın sendika Türk Büro-Sen’dir. Memurlarımız sorunlarının toplu sözleşme masasına götürülmesini, sorunlarının çözülmesini istiyorsa, yetkiye en yakın sendika Türk Büro-Sen’dir.

Memurlarımızı sendikalardan istifa etmeye davet edenlerin derdi memurlar değil, kendi menfaatleridir. Memura sendika hakkı için verilen mücadelenin içinde yer almayan, binbir emek ve çilelerle kazanılan, çok kutsal bir hak olan, hak aramanın tek yolu olan sendika hakkına zarar vermek isteyenlere karşı dikkatli olmalıyız” diye konuştu.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV