banner17
24 Nisan 2024 Çarşamba

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

PAYDAŞ OKUL OLDULAR

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün “Eğitimde Tek Yürek” programı çerçevesinde Suluova Şehit Recep İnce İmam Hatip Ortaokulu ile Kilis Merkez Şehit Sakıp İmam Hatip Ortaokulu paydaş okul oldu.

31 Mart 2023 Cuma 08:40
Bu haber 2884 kez okundu
PAYDAŞ OKUL OLDULAR

 Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, “İlçe Mili Eğitim ailesi olarak depremin ilk gününden itibaren bölgenin ihtiyaç duyacağı yardım malzemelerinin bölgeye ulaşması çalışmalarını koordine etme konusunda çalışmalarımız devam etmektedir.” Dedi.

Bu kapsamda, Kardeş okulları olan Kilis Merkez Şehit Sakıp İmam Hatip Ortaokulu’na götürülen yardım kafilesine bizzat katılarak bölgeye ve kardeş okullarına ziyarette bulunduklarını belirten Müdür Ahmet Davu, götürülen yardımların bölgede ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmasını koordine ettiklerini, aynı zamanda sınıfları ziyaret edip paydaş okulun öğrencileri ile sohbet edip sorunlarını dinlediğini aktararak; “Yaşanılan depreme rağmen öğrencilerimizin gözlerindeki umut ve geleceğe dair hayallerinin sapasağlam olduğunu görmek bütün yorgunluğumuzu aldı.” Diye kaydetti.

Müdür Ahmet Davu, Kilis İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Bolat’a ise ziyaret hatırası olarak plaket taktim etti. Sonrasında öğretmen ve idarecilerle görüşerek gelecek günlerde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV