banner17
26 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

234 Okula Belgeleri Verildi

Amasya'da bu yıl 3.kez verilen MEB ve TSE tarafından hazırlanan ''Okulum Temiz'' belgesi'ni almaya hak kazanan 234 okul oldu. Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan törenle Amasya Merkez ilçesinde "Okulum Temiz" belgesini almaya hak kazanan 100 okul/kuruma Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen tarafından belgeleri verildi.

17 Ocak 2023 Salı 08:08
Bu haber 274 kez okundu
234 Okula Belgeleri Verildi

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Bahçivan ve Milli Eğitim Şube Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda okul müdürlerine belgeleri takdim edildi.

Toplantıda belgeyi almayı hak kazanan müdürlere belgelerini tek tek teslim eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen, belgeyi almaya hak kazanan okullarımızı hizmetliden öğretmene, idarecilere, emeği geçen herkese ayrıyeten teşekkür ediyorum dedi.

Kalite ve standartın çok önemli olduğunu, artık sadece hizmet sunduğumuz alanlarda değil hizmet bulduğumuz alanlarda da kaliteyi ve temizliği arar olduklarını belirten Milli Eğitim Müdürü milletimizin hak ettiği kaliteye bu şekilde ulaşacağını ifade ettiler.

Türkmen: Temizlik maddeleri artık okullarımızda bol miktarda var, eksiklik çekilmiyor. Çocuklarımız eğitim haklarına daha hijyenik ortamlarda kavuşuyor. Bundan dolayı Sayın Bakanımıza ve yardımcılarına teşekkürlerimizi sunuyoruz, dedi.

Okulların bu akreditasyon çalışmalarına daha fazla katılmasını dileyen Türkmen,2023 yılının daha temiz daha huzur dolu geçmesi temennisi ile okulumuz temiz belgesini almaya hak kazanan bütün okullarımızı tekrar tebrik ediyor , nice böyle güzel çalışmaları görmek ümidiyle teşekkür ediyorum, diyerek toplantı sonra erdi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV