banner17
26 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

MİYASE TEKBIYIK MANSİYON ÖDÜLÜ ALDI

Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünce Türkiye geneli resmi ve özel okullardaki lise öğrencileri arasında düzenlenen "Öğretmen Olmak" temalı şiir yarışmasında MiyaseTekbıyık mansiyon ödülü aldı.

06 Ocak 2023 Cuma 09:35
Bu haber 302 kez okundu
   MİYASE TEKBIYIK MANSİYON ÖDÜLÜ ALDI

 Amasya Sosyal Bilimler Lisesi Salonunda yapılan törende öğrenciye ödül ve plaketi İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen tarafından takdim edildi. Törene İl Millî Eğitim Şube Müdürü Fatih Kamzeli de katıldı.

Yapılan törende İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen yaptığı konuşmada: "Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünce Türkiye geneli yapılan "Öğretmen Olmak" yarışmasına katıldığı şiiri ile ödül alan öğrencimizi kutluyorum. Öğretmen olmak özel olmaktır. Sessizliğin hakim olduğu ortamda ses, karanlıkta güneş, kalbin derinliklerinden çıkan bir tutam sevda sözü. Sevda sözcükleri diyorum çünkü öğretmenlik bir sevdadır, koşulsuz sevebilmektir. Kalbini bu yolda rehber yapan öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyorum. Gönlüne öğretmen olmak sevgisi düşen ve bu duygularla şiir yazan bu kıymetli öğrencimizi de tebrik ediyorum" dedi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV