banner17
29 Mart 2024 Cuma

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

AMASYA BELEDİYESİ’NDEN DEPREMZEDELERE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Yüzyılın en büyük afeti olarak adlandırılan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde yaşam alanlarını kaybeden depremzedelere destekler sürüyor. Amasya Belediyesi Personellerinden oluşan Ekip, Amasya’ya yerleştirilen depremzede vatandaşları ziyaret edip, kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

16 Şubat 2023 Perşembe 08:52
Bu haber 195 kez okundu
AMASYA BELEDİYESİ’NDEN DEPREMZEDELERE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

 Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın öncülüğünde, Başkan Vekili Ahmet Çoban, Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve belediye personelinden oluşan 20 farklı Ekip, KYK yurtları ve evlere yerleştirilen depremzede vatandaşlara ziyaret gerçekleştirip, geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Yaraları birlikte saracaklarını söyleyen Belediye Ekibi, afette yaşam alanlarını ve eşyalarını kaybeden vatandaşlara, acil temin edilecek ihtiyaçlarını sorup tespitlerde bulundular.

Yüzyılın en büyük afeti olarak adlandırılan afet sonrasında Amasya’ya yerleştirilen vatandaşların yaralarını sarmak için tüm imkanların seferber edildiğini söyleyen Amasya Belediye Başkan Vekili Ahmet Çoban açıklamasında şunları kaydetti;

“Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen, birçok vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve yaralandığı 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında, Amasya Belediye Başkanımız Mehmet Sarı’nın öncülüğünde duyarlı ve hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile toplanan 48 yardım Tırını bölgeye göndererek, depremzedelerimizin yanında olduk. Bunun yanında yaşam alanlarını, eşyalarını kaybeden ve Amasya’mıza yerleştirilen depremzedelerimizi belediyemiz personelinden oluşan 20 farklı ekiple ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerinde bulunduğumuz depremzedelerimizin acil ihtiyaçlarını tespit ettik. Rabbim böyle bir acıyı ve afeti bir daha yaşatmasın. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

 

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV