banner17
19 Mart 2024 Salı

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

BELEDİYE, KÖYLERE SU DAĞITTI

Merzifon Belediye Başkanı Kargı, Kurban Bayramı öncesinde su sorunu yaşayan 4 köyde köy halkına su dağıtımı gerçekleştirdi. Suları kendi eliyle dağıtan Başkan Kargı, “Neredeyse 48 saatte sadece 15-20 dakika suya kavuşan köylerimizin sıkıntısına kayıtsız kalamazdık” dedi.

26 Temmuz 2021 Pazartesi 11:18
Bu haber 466 kez okundu
  BELEDİYE, KÖYLERE SU DAĞITTI

İlçe merkezinin yanı sıra kırsalda da yaşanan sorunların ve çözümü konularında olduğu gibi Küçükçay, Yaylacık, Kızıleğrek, Yeşiltepe köylerindeki yaşanan su sorununa duyarsız kalmayan Merzifon belediye başkanı Alp Kargı bizzat kendi elleriyle gerçekleştirdiği su dağıtımı ardından yaptığı açıklamada; "

Belediyemizin ve Merzifon Acze Düşenlere Yardım Derneği'nin katkısıyla Küçükçay, Yaylacık, Kızıleğrek, Yeşiltepe köylerinde hiç değilse hemşehrilerimize nitelikli su taşıdık. Taşıma suyla değirmen dönmez biliyoruz ama 21. yüzyılda yaşanan bu tabloya karşı umursamaz olamazdık. Umarım yetkililer bizim de desteğimizle gereken çalışmayı ivedilikle gerçekleştirip su sorununa çözüm bulurlar.

Bizler her platformda bu sorunu dile getirmeye devam ederken herkes kendi köyünde, kendi yakınının içme suyuyla sınandığını düşünsün. Hele Küçükçay köyünün yolunun içler acısı halini söylemekten utanıyor ve büyük üzüntü yaşıyorum. Ulaştırdığımız sınırlı sayıdaki su dolu damacanayı gören yaşlımızın bizleri nasıl kucakladığını yaşayıp görünce, susuzluk sorununun günümüz şartlarında bu denli vahim hale gelmesinden mahcubiyet duyduk. Su en hayati problem, dilerim yetkililerin gereken çalışmaları gerçekleştirmesiyle köylerimiz en kısa zamanda hak ettiği suya kavuşsun. Bu işin şakası yok. Suyun kıymetini anlamadığımız her gün çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğinden çalıyoruz"ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV