banner17
16 Nisan 2024 Salı

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

BİLMEYENLERE "BİLİN" DEDİ

Saadet Partisi Merzifon ilçe başkanı Ahmet Şahin, Merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın kıymetini bilmedik diyen samimi insanlara, bari bu sefer merhumun sadık yol arkadaşının kıymetini sağlığında bilin. Asılsız karalama propagandalara bu sefer kanmayalım...!"dedi.

23 Ağustos 2021 Pazartesi 10:41
Bu haber 488 kez okundu
  BİLMEYENLERE

Saadet Partisi Merzifon ilçe başkanı Ahmet Şahin gazetemiz ziyaretinde yaptığı söyleşide; "Temel Karamollaoğlu bey, mevcut Türk siyasetinin en güvenilir ismidir. Hep beraber Şahid oluyoruz. Her yanımızı saran şu karanlığın içinde hâktan, adâletten, merhametten ve ahlâktan başka bir şey seslendirmeyen Temel Karamollaoğlu bey'in bu tavrı, mutlaka tarihe geçecek ve namuslu vicdanlarda karşılık bulacaktır İnşaallah...

Burada başta Genel Merkez teşkilâtı olmak üzere, bütün Saadet Partisi teşkilâtlarına düşen en önemli görev ise, genel başkanlarını rahatlatmak...

Onu tıkayarak yavaşlatmak değil, önünü açarak hızına hız katmak...

Yükünü azaltarak yolundaki taşları ve dikenleri temizlemek olmalıdır...!

Bütün bir teşkilât olarak Allahın rızası da ancak böyle kazanılır. Yoksa kendi hesabına çalışan zavallıların varacağı yer, hangi çatı altında olurlarsa olsunlar neticede hüsrandır.

!?Önce bu ülkede Temel Karamollaoğlu beyden daha ahlâklı, daha ehliyetli ve daha vicdanlı bir siyasetçi olmadığını kabul edeceksiniz, ondan sonra oturup hep birlikte her şeyi eleştirebilirsiniz.

Ahlâklı ve vicdanlı bir ortak akılla hem Türkiye'nin, hem de İslam coğrafyasının şu içine düştüğü lağım çukurundan kurtulması mümkündür.

Temel bey'in varlığı ise bu ortak aklın mihenk noktasını oluşturmaktadır.

!?Art niyetsiz bir biçimde Temel beyi takip eden her insan bu gerçeği görür.

Hâl böyleyken, Saadet Partisi bünyesinde Temel Karamollaoğlu bey'in genel başkanlığını tartışmaya açan çevreler, bilerek ya da bilmeyerek hain mihraklara, dolayısıyla da siyonizme hizmet etmektedirler. Mezkûr çevreler lütfen meydanı boş sanmamalılar. Bir an evvel içine düştükleri gafletten uyanmalılar ve Allah rızası için gecesini gündüzüne katan Genel Başkanlarının ardında takatlerinin sonuna kadar dayanmalılar.Yoksa Allah muhafaza iki dünyada da helâk olur giderler.

Bizden söylemesi...”ifadelerine yer verdi.

 

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV