banner17
23 Nisan 2024 Salı

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

BİR YILDA 10 BİN BAŞVURU YAPILDI

Amasya Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan bilgilendirmeye göre Valilik CİMER’e 2022 yılı içerisinde 9241 adet başvuru yapıldı.

06 Ocak 2023 Cuma 09:34
Bu haber 205 kez okundu
BİR YILDA 10 BİN BAŞVURU YAPILDI

 Konuya ilişkin Amasya Valiliğinden yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi Bürosuna telefonla (ALO 150), mektupla, internet üzerinden ve şahsen yapılan başvuruların dağılımı ise şu şekildedir.

CİMER ve E-Devlet üzerinden gelen müracaatlar 8344, Telefonla Alo 150 Çağrı Merkezinden gelen müracaatlar 792, Posta yoluyla gelen müracaatlar 58, Şahsen yapılan müracaatlar 47.

Bu başvurular ilgili kaymakamlıklar ile kamu kurum ve kuruluşlarına gereği yapılmak üzere yönlendirilmiş olup, vatandaşlarımızın müracaatları yasal süresi içerisinde cevaplandırılmıştır. Değerli halkımız E-Devlet, Alo 150 CİMER hattı üzerinden veya Valiliğimiz giriş katında bulunan CİMER bürosuna şahsen müracaat ederek istek, şikâyet ya da bilgi edinme başvurularını gerçekleştirebilirler.

Ayrıca her ayın ilk haftası Çarşamba günü, Sayın Valimiz Mustafa Masatlı’nın başkanlığında yapılan Halk Günü Toplantılarına 2022 yılı içerisinde 264 kişi katılım sağlamış olup, katılım sağlayan vatandaşların sorunlarının en kısa sürede kurumlarımızca çözüme kavuşturulması noktasında gerekli işlemler yapılarak, vatandaşlarımıza gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır” ifadelerine yer verildi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV