banner17
28 Mart 2024 Perşembe

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

bu, yanlış adım !

Merzifon TSO Başkanı Dağdelen İşsizlik Sigortası Fonu işveren pirimlerinin iki katına çıkacak olmasına tepki gösterdi ve "Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve hükümetimiz den talebimiz bu yanlış adımdan vazgeçilmesi ve iş gücü maliyetlerinin artırılmamasıdır"dedi.

18 Haziran 2020 Perşembe 09:02
Bu haber 2412 kez okundu
bu, yanlış adım !

 Merzifon TSO Başkanı Dursun Dağdelen odanın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; " Devletin resmi haber ajansı olan Anadolu Ajansı ve bazı basın organlarına yansıyan “İşsizlik Sigortası Fonu işveren primlerinin iki katına çıkacağı” yönündeki haberleri üzülerek okuduk.
- Ekonominin oldukça kritik bir dönemden geçtiği, işçi-işveren işyerimizi ayakta tutmak için kenetlendiğimiz bu Koronavirüs salgını döneminde işgücü maliyetlerinin artırılmasının istihdamı azaltıcı, işsizliği artırıcı etkisi olacaktır.

- Bir yandan istihdamı artırmak için teşvik verilmeye çalışırken, diğer taraftan istihdam maliyetlerinin artırılmasını anlamak oldukça güçtür.

- Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve hükümetimiz den talebimiz bu yanlış adımdan vazgeçilmesi ve iş gücü maliyetlerinin artırılmamasıdır"ifadelerine yer verdi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV