banner17
19 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

denetimler devam etti

İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale başkanlığında “Sağlık İçin Hepimiz İçin” mottosuyla ülke genelinde olduğu gibi Merzifon’da da denetimler yapıldı.

18 Eylül 2020 Cuma 09:05
Bu haber 2142 kez okundu
denetimler devam etti

 Perşembe pazarı ve Taştan Sönmez Caddesinde yapılan denetimlere Kaymakam Gürkan Demirkale, Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Ergül, İlçe Emniyet Müdürü Sunay Öztürk, İlçe Sağlık Müdür Vekili Başhekim Uzm. Dr. Selçuk Sezikli ve ilgili kurum personelleri katıldı. Yapılan denetim sırasında vatandaşlara korona virüs tedbirleri kapsamında alınan kararlar hatırlatılarak hassasiyet gösterilmesi gerektiğinin altı çizildi.

Alınan kararlara uymanın toplum sağlığının korunmasında vazgeçilmez olduğunu belirten İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale; “İçişleri Bakanlığımızca ülkemiz genelinde meskenler hariç olmak üzere tüm alanlarda istisnasız maske takma zorunluluğu getirilmiştir. Bu zorunluğu göz ardı eden vatandaşlarımıza gereken adli ve idari cezai işlemler yapılmakta olup kısa süre içerisinde tahsilatlarına başlanacaktır. Vatandaşlarımızın adli ve idari yaptırımlara maruz kalmamaları için alınan kararlara uymaları gerekmektedir. Ancak önemli olan şudur ki  cezai işleme maruz kalmamak adına değil bireysel ve toplumsal sağlığın korunması bilinciyle hareket edilmelidir”            ifadelerine yer verdi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV