banner17
26 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

Depremin Ardından Yardım Kampanyası Başlatıldı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.4 büyüklüğünde yaşanan depremin ardından Amasya Belediyesi yardım kampanyası başlattı.Depremden etkilenen şehirlere Amasya Belediyesince alınan kararla yardım kampanyası başlatıldı.

08 Şubat 2023 Çarşamba 08:21
Bu haber 223 kez okundu
Depremin Ardından Yardım Kampanyası Başlatıldı

 Amasya Belediyesi tarafından yapılan anonsla Çelebi Mehmet Meydanında yardım kampanyası başlatıldığı duyuruldu. Deprem bölgelerindeki vatandaşlar için kent sakinleri dekayıtsız kalmayarak, elektrikli soba, battaniye, mont, atkı, bere, eldiven yiyecek, içecek, giysi, gibi yardım malzemelerini zabıta ekiplerine teslim etti.

Belediye’nin başlattığı yardım kampanyasında AFAD, SYDV ve Zabıta ekipleri koordinasyonu sağlıyor. Toplanan yardımlar kısa süre sonra Tırlar ile depremden etkilenen Kahramanmaraş, Malatya, Gaziantep, Hatay, Adana, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Osmaniye illerine gönderilecek.

Deprem bölgesine göndermek için yardım paketi hazırladığını ifade eden Mustafa Soluk, “Hatay’a, Mersin’e 10 ilimize yardım için elimden geldiğince bir yardım paketi hazırladım ve arkadaşlara teslim ettim zabıta arkadaşlarımıza. Allah şifalarını versin. Allah yardım etsin diyelim. Elimizden gelen bu’şeklinde konuştu.

Yaşanılan depremle çok üzgün olduğunu dile getiren Hüseyin Doğan, “Ekip arkadaşlarımız adına kendi aramızda para topladık. Bizim azda olsa bir katkımız bulunsun. Acılarını paylaşıyoruz, çok üzgünüz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Herkes kenetlenip, yardımcı olalım. Herkes mutlaka taşın altına elini soksun. Biz de burada naçizane az bir şekilde de olsa yardımcı olabildiysek ne mutlu bize”dedi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV