banner17
28 Mart 2024 Perşembe

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

DERDİ DERT EDİNİYOR

Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan köy ziyaretleri kapsamında ilçeye bağlı Alıcık , Bulak ve İnalanı köylerini ziyaret ederek köy halkı ve muhtarlarla bir araya geldi, sorunlarını dertlerini taleplerini dinledi.

25 Ekim 2021 Pazartesi 10:07
Bu haber 488 kez okundu
DERDİ DERT EDİNİYOR

 Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan köy ziyaretleri kapsamında Alıcık köyü, Bulak köyü, İnalanı köyünü ziyaret ederek köylülerin istek ve taleplerini dinledi. Ziyaretleri sırasında köylerin genel durumu hakkında muhtarlardan bilgi alan Kaymakam Güldoğan, köy sakinleri ile bir araya gelerek hal ve hatırlarını sordu, dertlerini sıkıntılarını, sorunlarını dinledi,  dile getiren hususların çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılacağını, bizzat takipçisi olacağını belirtti. Köydes yatırım

programı kapsamında köylerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan köy ziyaretleri sonrasında yapmış olduğu açıklamada; “Bizler vatandaşlarımıza kamu hizmetlerini en iyi şekilde sunmak , vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak, eksiklikleri gidermek için görevimizin başındayız. Her vatandaşımızın imkanlar dahilinde en iyi yaşam standartlarına sahip olması için gayret göstermekteyiz"dedi. Kaymakam Güldoğan, Köy sakinlerine ve köylerin muhtarlarına misafirperverliklerinden dolayı ayrıca teşekkür etti.Kaymakam Güldoğan'ın köy ziyaretlerine İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erbil Terbıyık ve Merzifon Özel İdare müdürü Mustafa Muslu eşlik etti.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV