banner17
26 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

DİN GÖREVLİLERİNDEN BEKLENTİLER SIRALANDI

Merzifon Kaymakamı Ali GÜLDOĞAN, Müftülük tarafından düzenlenen Ekim ayı mutad personel toplantısına katıldı.Din görevlilerine seslenen Kaymakam GÜLDOĞAN, din görevlilerinden cami dışında da aktif rol almalarını istedi.

19 Ekim 2021 Salı 12:31
Bu haber 598 kez okundu
DİN GÖREVLİLERİNDEN  BEKLENTİLER SIRALANDI

 Merzifon Müftülüğü Hafızlık Kız Kur’an Kursu Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya İlçe Kaymakamı  Ali GÜLDOĞAN, İlçe Müftüsü Abdülhamid PEHLİVAN, Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali GÜLDEMİT, Vaizler, Kur'an Kursu Öğreticileri, İmam-Hatipler, Müezzin-Kayyımlar ve daire personeli katıldı.

İlçe Kaymakamı Ali GÜLDOĞAN, Müftülük çalışanlarıyla beraber olmaktan mutluluk duyduğunu sbelirtip "Din görevlileri görev yaptıkları yerlerde toplumun önderleridir. Yapmış olduğunuz görev itibariyle çok büyük bir sorumluluğu üstlendiniz"dedi. Cami görevlileri görev mahallerinde gerçekleştirmiş oldukları cami içi din hizmetleriyle beraber cami dışı hizmetlerde de aktif rol almalarını, görev bölgelerindeki her türlü sorundan haberdar olmalarını ve çözüm için ilgili mercilerle temasa geçmelerini isteyen Kaymakam GÜLDOĞAN, pandemi dönemindeki din görevlilerinin ortaya koyduğu çalışmalarına da değinenerek, bundan sonrada verilecek desteğin önemine vurgu yaptı.

Kaymakam GÜLDOĞAN, daha sonra Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu binasında bulunan 4-6 yaş sınıfında incelemelerde bulunarak, İlçe Müftüsü Abdülhamid PEHLİVAN’dan bilgi aldı.

 

 

 

 

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV