banner17
20 Nisan 2024 Cumartesi

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

DİYANETE SALDIRI TÜRKİYE'NİN BİRLİĞİNE SALDIRIDIR.

Diyanet Sen Merzifon İlçe Başkanı Kayıkcı; "Her fırsatta yüce dinimiz İslam'a saldırmayı kendine görev edinen bu haber siteleri ve sosyal medya hesap sahiplerinin saldırı girişimlerini nefretle kınıyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığını ağzınıza almak sizin haddinize değil"dedi.

01 Aralık 2021 Çarşamba 09:46
Bu haber 584 kez okundu
DİYANETE SALDIRI TÜRKİYE'NİN BİRLİĞİNE SALDIRIDIR.

 Diyanet Sen Merzifon İlçe Başkanı Hüseyin Kayıkcı yaptığı açıklamada; "Diyanet İşleri Başkanlığı olmayan İslam alemi mezhep kavgaları ve guruplaşmaları yüzünden paramparça olmuşlar. Diyanet İşleri Başkanlığı'mızın sayesinde Kur'an etrafında birlik sağlayan aziz milletimiz tefrikadan uzak durarak gerçek İslamı baş tacı etmiştir. Diyanet İşleri Başkanlığımızın varlığından rahatsız olan zavallılar hem İslamdan hemde Türkiye'nin birliğinden rahatsızlık duymaktadırlar.

İslamdan bi haber olan kendini bilmez şahıslar her seferinde Diyanet İşleri Başkanımızı hedef almaktadırlar. Diyanet camiasına saldırmaya sizin gücünüz yetmez, yetmeyecekte..Ülkemizin dört bir yanında Din Görevlileri ile bütünleşmiş bu asil millet size pirim vermez. Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Müftülüğü ev sahipliğinde düzenlenen "Uluslararası İhtida Kongresi"nde, Peygamber Efendimiz'den Hadis-i Şerif okuyan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a sosyal medyada çirkin saldırıda bulunan hadsizler, size başkanımızı yem etmeyiz. Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof.Dr.Ali ERBAŞ hocamız Peygamber Efendimizin "Her doğan, İslâm fıtratı üzerine doğar. Sonra, anne-babası onu Hristiyan, Yahudi veya Mecusi yapar.” hadisini okuduğu için saldıran İslam düşmanları bu Hadis-i Şerifin neresinden rahatsız oldular. Her doğanın İslam fıtratı üzere doğmasından mı rahatsız oldular çok merak ediyoruz. Her fırsatta yüce dinimiz İslam'a saldırmayı kendine görev edinen bu haber siteleri ve sosyal medya hesap sahiplerinin saldırı girişimlerini nefretle kınıyoruz. Kur'an ve Hadis  bilgisinden yoksun  bu mecraların ürettiği yalan yanlış içerikler, toplumda kin ve nefreti körüklemekten öteye geçmiyor ve kendi cahilliklerini ortaya koyuyorlar.Aziz vatandaşlarımızı ayrıştırıcı bu şahıslara pirim vermemeye davet ediyor, her zaman Diyanet İşleri Başkanımızın, Din Görevlilerimizin ve Devletimizin yanında olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz"dedi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV