banner17
18 Nisan 2024 Perşembe

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

DOST ELİ DERNEĞİ GAZETECİLERİN GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Amasya Dost Eli Yardımlaşma Derneği, şehrin yerel ve ulusal basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

16 Ocak 2023 Pazartesi 08:17
Bu haber 202 kez okundu
DOST ELİ DERNEĞİ GAZETECİLERİN GÜNÜ’NÜ KUTLADI

   Amasya Dost Eli Yardımlaşma Derneği Başkanı Ethem Güdek, şehrin yerel ve ulusal basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya gelerek,  10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü kutladı. Kahvaltıda Başkan Güdek derneğin çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Amasya’da 4 ayda 450’nin üzerinde ihtiyaç sahibi aileye ulaştıklarını ve hedeflerinin yıl sonuna kadar 1500 aile olduğunu söyleyen Başkan Güdek konuşmasında şunları kaydetti;

“Derneğimizi kuralı yaklaşık 4 ay oldu. 4 ayda şuan hedefimizden daha yüksek yerlere hitap ediyoruz. Şuanda ulaştığımız aile sayısı 492 oldu. Bu ailelerin hepsi sadece gıda üzerine değil, gıdadan hariç soba, kömür, mont vs. bütün ihtiyaçlarını karşılıyoruz ailenin. Hasta olan ailelerimize işitme cihazından tutun ki akülü sandalyesine kadar bütün medikal ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Nasip olursa bugünde bot dağıtımımız olacak. Bizim bu yılki hedefimiz nasip olursa bin 500 aileye ulaşmak. Şuanda Amasya merkezde çalışıyoruz ama elimizden geldiğince köylerden yer alan talepleri de yerine getirmeye çalışıyoruz.50 ‘ye yakın güçlü ekibimizle sahadayız. Aileler bize başvuruyor, bizde gerekli araştırmayı yaptıktan sonra yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Bağışçılarımızın bize gönderdiği ücretleri de pay etmeye çalışıyoruz” dedi.Bağışçılar olduğu sürece ekip arkadaşlarıyla yardımları aralıksız sürdüreceklerini belirten Güdek konuşmasının devamında;“Her zaman ekibimizle sahadayız. Siz basın sayesin de sağ olun sesimize ses oluyorsunuz. Bağışçılarımızda paralarını nerelere gittiğini görüyor. Çok şükür Amasya’da bize karşı güven oluştu, yurtdışından bile bağışçılarımız var, Sizlerin de bizlere önereceğiniz aileler ve destekleriniz ile birlik beraberlik içerisinde güzel çalışmalar yapacağız. Amasya’mıza ve memleketimize faydalı işler yapacağız. Allah nasip ederde bu dernek bu yılda daha farklı gelecek karşınıza. Bizim sahada olmamızın avantajı var. Aileler dernekten gelip sadece yardım alma durumu olmayacak. Biz sahada iken başka ihtiyaç sahiplerini gidip yerinde görebiliyoruz. Ben ve ekibimin telefonu gece 7/24 herkese açık. Saatinde ihtiyacı doğrultusunda gece de olsa gelip karşılarız. Yeter ki o ailenin ihtiyacı giderilsin.  4 aydır bunu yapıyoruz 4 ay daha yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV