banner17
27 Nisan 2024 Cumartesi

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

GELENEK DEVAM ETTİ

Merzifon belediye başkanı Alp Kargı'nın her yıl sonu düzenlediği "personelle buluşma" geleneği bu yıl sonuda devam etti.

30 Aralık 2021 Perşembe 10:58
Bu haber 391 kez okundu
     GELENEK DEVAM ETTİ

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, 2021 yılının sonlarına yaklaşırken 645 kişilik belediye çalışanlarıyla Bahçelievler Kültür Sarayında bir araya geldi. Başkan Kargı gerçekleştirdiği yıl sonu personel buluşmasında mesai arkadaşlarına özverili çalışmaları için teşekkür edip; "2020 ve 2021 yılı çok zorlu geçti. Pandemi gerçekten insanlığa müthiş bir travma yaşattı ama bizler Merzifon Belediyesi ailesi olarak bu süreçte Başkan ve yönetim kadrosu, çalışma arkadaşlarımız, her birimiz bu memleket için birlik beraberlik içinde canla başla çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz"dedi. Merzifon belediyesi çalışanlarının geriye dönük özlük haklarının teslim edildiği, sendikalaşmanın desteklendiği bir yönetim anlayışından memnuniyet duyduğunu dile getiren belediye çalışanları ise Başkan Kargı'ya teşekkürlerini belirttiler. Toplantı sonunda paylaşımda bulunan Başkan Kargı; "

Keyifli olduğu kadar çalışma arkadaşlarımızın yönetime, idareye kendi içinde bulunmuş oldukları sıkıntıları samimiyetle söyleyebildikleri anlamlı bir toplantı oldu. Biz zaten bunu önemsiyoruz. İnsanlar çalıştığı kuruma aidiyet duygusuyla bağlı olmalı, bir o kadar da çalıştığı kurumdaki idarecilerle, çavuşuyla, amiriyle, başkan yardımcıları ve başkanıyla sağlıklı diyaloglar kurabilmeli. Bu diyalogları kurabildiğimi düşünüyorum.

Eksiklikleri bize yazsınlar ama bu belediyenin çalışmalarındaki başarılı her işte kıymetli arkadaşlarımın imzası var. Her birisine, onları yetiştiren anne babalara, onların arkasında duran eşlerine evlatlarına şükranlarımı sunuyor, herkesin yeni yılını kutluyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV