banner17
20 Nisan 2024 Cumartesi

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

HAKKINDAKİ PAYLAŞIMLARI YALANLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı, "Amasya Kuşu" adlı sosyal medya hesabında çıkan bazı paylaşımların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

19 Nisan 2023 Çarşamba 09:10
Bu haber 1150 kez okundu
 HAKKINDAKİ PAYLAŞIMLARI YALANLADI
Bazı sosyal medya kullanıcılarının denetimsiz bir şekilde yanlış ifadelerde bulunduğunun altını çizen Milletvekili adayı Mehmet Sarı, kendi kimliğini gizleyerek iftiralar atan sosyal medya hesaplarının dikkate alınmaması gerektiğini ifade etti. Kendisi ile ilgili çıkan haberleri yalanlayan Sarı, bu haberlerin zamanlamasının manidar olduğunun altını çizdi.
Çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, amaçlarının sadece fitne fesat çıkarmak olduğunu söyleyen Milletvekili adayı Sarı açıklamasında; “Önceki dönemlerde bir dost meclisinde sarf ettiğim sözler kasıtlı halde bir gündem oluşturmak için Türkiye’nin belki de huzurunu bozmak için veya siyasi maksatlı bir fiilin bir eylemin gerçekleştirilmesi için bir adım olarak görüyorum” dedi.
Yazılı ve görsel basında yer alan haberlerde bahsi geçen kişinin kentin Valisi Mustafa Masatlı ile bir alakasının olmadığını belirten Mehmet Sarı, “Bahse konu sözleri söylediğim tarihte Amasya belediye başkanı değildim. Şerefle görev yaptığım belediyenin bu işlere karıştırılmasında kasıt arıyorum. Bugünkü Valimiz Mustafa Masatlı'nın isminin geçmesinin aslı, astarı yoktur. Sayın Masatlı çalışkan, dürüst, vakarlı, şahsiyetli biridir. Bana göre de Amasya'ya gelmiş, geçmiş valilerin enlerinden biridir. Ben Amasya'da taş üstüne taş koyacak adamın ayağının turabı olurum” diye konuştu.
Kamuoyunun bu konuda yanıltıldığının bilincinde olduğunu ve art niyetli davranışların farkında olduğunu kaydeden Mehmet Sarı, “Ben Amasya’nın menfaatinin olduğu yerde nasıl boyun bükeceğimi, Amasya’nın yok sayıldığı yer de nasıl tavır koyacağımı herkes bilir. Dün neysem bugün aynıyım, yarında aynı olacağım. Amasya’nın, Amasyalının yok sayılmasına olduğum yerde asla müsaade etmem. Biz Amasyalı olarak cumhuriyetin kurucu unsuruyuz. Cumhuriyetin doğum belgesinin yazıldığı şehrin yurttaşıyız. Kamuoyunun bu konuda yanıltıldığının bilincindeyim, art niyetli davranışların farkındayım. Bunlara beyhude diyorum. Her şeyi kamuoyunun vicdanına bırakıyorum” ifadelerine yer verdi. "SAVAŞ TUTAK"
    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV