banner17
27 Nisan 2024 Cumartesi

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

İLK İCRAT ULUSAL MARKETLERLE MÜCADELE OLDU

4. döneminde de üyelerinin desteğini alarak tekrar Merzifon Bakkal Bayi ve Manavlar Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Recep Kırbaş yeni döneminde de ulusal marketlere karşı mücalesine devam etti ve yeni dönemin ilk icratı olarak başkan Kargı'dan ulusal marketlere sınırlama getirilmesi oldu.

31 Ocak 2022 Pazartesi 10:26
Bu haber 366 kez okundu
   İLK İCRAT ULUSAL MARKETLERLE  MÜCADELE OLDU

 Merzifon Bakkal Bayi ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Recep Kırbaş ve yönetim kurulu üyeleri  Merzifon’da açılan zincir marketlerin sayısına sınırlama getirilmesini içeren; "Odamız esnaflarının yazılı ve sözlü şikayetleri doğrultusunda ekonomik şartların zorlaması ile birlikte hemen her mahallede sayıları kırkı geçen ulusal marketlerin (A101,Bim, şok, Carfursa, Migros, Yunus Market) yenilerinin açılmasının engellenmesi. Belediyemizin esnafımızı düşünerek ruhsatı olan ulusal marketlerin haricinde sayıya sınırlama getirerek yerel esnafımızın korunması için gerekli düzenlemelerin belediye meclisinden geçirilerek karara bağlanmasını; Belediyemiz ve Merzifon Bakkal Bayii ve Manavlar Esnaf Odasının bir arada hareket etmelerinin ilçemiz kalkınmasında yararlı olacaktır"ifadelerine yer verilen ilgili dilekçelerini Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı’ya iletti. Başkan Kargı talep ile ilgili gereken çalışmayı meclis gündemine alınacağını belirtti.

Merzifon Bakkal Bayi ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Recep Kırbaş’a çalışmalarında başarılar dileyen Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ;“ Görevlerine devam eden Merzifon Bakkal Bayi ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Recep Kırbaş ve çalışma arkadaşlarına hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca da ilçemizde açılan zincir marketlerin sayısına sınırlama getirilmesi ile ilgili dilekçeleri hususunda biz de gereken çalışmayla ilgili uğraş vereceğiz. Ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV