banner17
26 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

Kötü Gidişatı Biz Değiştireceğiz

Ağbaba; "Türkiye’nin dünyaya güven veren bir yanı kalmadı. Eski zamanlarda böyle değildi ama şimdi, ahlaksızlık, namussuzluk, hırsızlık olağan olmuş durumda, bu böyle gitmez, babalarının çiftliği gibi ülkeyi yönetmelerine izin vermeyeceğiz ,bu gidişaatı 2023 de biz değiştireceğiz"dedi.

06 Ağustos 2021 Cuma 12:46
Bu haber 385 kez okundu
   Kötü Gidişatı Biz Değiştireceğiz

 CHP Merzifon İlçe Başkanlığı tarafından Merzifon Akif Gülle Kültür Merkezi’nde düzenlenen Toplantıya, CHP Genel başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, CHP Parti Meclis Üyesi Hasan Efe Uyar, CHP Amasya İl Başkanı Turgay Sevindi, Merzifon Belediye Başkan Vekili Tuncer Basmacı, Merzifon Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Ergül, CHP Amasya İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile CHP Merzifon ilçe yönetimi katıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba iktidarın politikada izlediği yol haritasını eleştirdi.

CHP Genel başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Ak Parti İktidarını eleştirdiği, ülke gündemini degerlendirdiği konuşmasında; "Yangınlar maalesef birçok noktada devam ediyor ve biz çaresizlik içerisinde izlemekle yetiniyoruz. Tarım Orman Bakanlığı Genel Müdürü, “Bizim Uçak Filomuz yeterli, dışarıdan destek olmak için gelen uçakları ayıp olmasın diye alıyoruz” diyor. Yapılan bu hareket ve söylenen sözler, millete karşı yapılan bir hakarettir. Bir başkası, “Yangını biz bilerek bıraktık ki, şehir merkezleri yanmasın” diyor. Bunların başında olan kişi Marmaris’e geliyor, ve sırf ona ait 100 araçlık konvoy geçsin diye, yangın söndürmeye giden itfaiye araçları durduruluyor. Buna istinaden, miting düzenliyorlar ve yaptıkları mitingde insanların üzerine çay fırlatıyorlar. İnsan bu görüntülere şahit olunca, hayretler içerisinde kalıyor. Ülkenin hali bu noktada ve bu kişilerin elinde arkadaşlar. Ve bu ayıpta hepimizin. Bu gibi insanları ülkenin yönetimine geçirerek en büyük ayıbı bizde yapıyoruz"dedi. Tarım ve Orman Bakanı, tarımı bitirdi. Şimdi ormanları yok etmekle ilgileniyor"diyen Ağbaba; "  Dünya da ve Türkiye’de yaşanan iklim değişiklikleri yüzünden orman yangınları iki üç kat artacak deniliyordu, Peki, bunlar söylendiği halde ne tedbiri aldın? Uçak Ehliyeti aldı. Bu adamda onur varsa, şeref varsa, hasiyet varsa, ar varsa, namus varsa, bir gün o koltukta oturmaz istifa eder. Sadece son 3 ayda ülkede yaşananlara bakın, Ülkeyi Çiftlik gibi yönetiyorlar, Bunlar bu koltukta oturuyorsa, bizim utanmamız lazım"dedi.

Türkiye’de hırsızlığın artık olağan olduğunu vurgulayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Türkiye’nin dünyaya güven veren bir yanı kalmadı. Hırsızlık artık Türkiye’de olağan oldu. Eski zamanlarda böyle değildi ama şimdi, ahlaksızlık, namussuzluk, hırsızlık olağan olmuş durumda. Türkiye’de her şeye rağmen, isim silmelere, Atatürk’ü yok etmeye çalışmalarına, TC silmelerine rağmen hala yüzde 60 insan bunlardan farklı düşünüyor. Bizim partimizde, namuslu, hırsızlığa karşı her zaman dur diyecek insanlarla doludur. Hep birlikte kazanacağız. Şuanda CHP yüzde 60’lık bir kısmı yönetiyor. Ve bu süreçte hiçbir pisliğe karışmadan ilerliyoruz. Bize düşen şey, helal süt emmiş insanları Ülkenin yönetimine getirmek. 2023’e giderken bunlara babalarının çiftliği gibi ülkeyi yönetmelerine izin vermeyeceğiz. Bakın nerede para varsa, orda hırsızlık vardır. Hem Amasya’da hem Türkiye’de işi bilenin eline vereceğiz. Bizim görevimiz, bizim gibi düşünen insanlara destek vermektir. Geçmişte hatalar olabilir, geçmişte eksikler olabilir ama herkes için en iyisini sağlayacağız. Bu parti bizden büyük. Bu partinin tapusu Mustafa Kemal Atatürk’te. Yine söylüyorum biz hep birlikte kazanacağız"dedi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV