banner17
25 Nisan 2024 Perşembe

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİNE ÇEVRE BİLİNCİ AŞILANDI

Dünya Çevre Günü nedeniyle Merzifon Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Yatılı Erkek Kuran Kursu Öğrencilerine doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi. Etkinlikte öğrencilere doğal çevrenin korunması ve doğal çevreyi temiz tutma konusunda uygulamalı eğitim verildi.

14 Haziran 2021 Pazartesi 09:33
Bu haber 774 kez okundu
KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİNE  ÇEVRE BİLİNCİ AŞILANDI

 Konu ile ilgili açıklamada bulunan Merzifon Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğü; "Etkinliğimizde ayrica gençlerimizi eğlendirmek icin ezan okuma yarışması, ilahi okuma yarışması, çuval yarışı, halat çekme yarışı, koşu yarışı gibi etkinlikler yapıldı.

Etkinliğimize İlçe Müftümüz  Abdulhamid Pehlivan, Din Hizmetleri Uzmani Gençlik Koordinatoru Sedat Hamurcu, Paşa Cami Din Gorevlileri, Geçici Kuran Kursu ögreticiliği yapan M. Fatih Şahin ve Muhsin Ovali, Kuran Kursu Ögreticisi ve Yöneticisi Nadir Duyar, Kuran Kursu Öğreticisi Hüseyin Erol, Müftü Hamid Piroğlu Diyanet Gençlik Merkezi Manevi Danişmani M. Akif Güven ve Kuran Kursu Çalişani Hamza Aslan katıldı.Desteklerinden ve katılımlarından dolayı  İlçe Müftümüz Abdulhamid Pehlivan'a değerli hocalarımıza, kıymetli gençlerimize ve bizlere ikramlarda bulunan, misafirperverligi ve güler yüzleri ile bizleri ağırlayan hane sahiplerine çok teşekkür ediyoruz"denildi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV