banner17
26 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

MERZİFON STANDINA YOĞUN İLGİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Tarımsal Kalkınma Zirvesi Tarım Fuarında Merzifon Belediyesi, HEERİ markalı ürünlerin sergilendiği stant açtı.

02 Ekim 2021 Cumartesi 09:56
Bu haber 647 kez okundu
  MERZİFON STANDINA YOĞUN İLGİ

CHP Genel Merkezi’nin, Yerel Yönetimler Masası ve Tarım Politikaları Masasının koordinasyonunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Tarımsal Kalkınma Zirvesi Tarım Fuarı düzenlendi. Düzenlenen fuarda açtıkları stantla dikkatleri üzerine çeken Merzifon belediyesinin Heeri Markalı yöresel ürünleri yoğun ilgi gördü. Gerçekleştirilen tarım fuarı ile ilgili açıklamalarda ,Üretmeden tüketmenin artık mümkün olmadığı günlerin yaşandığından bahseden Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin, Yerel Yönetimler Masası’nın ve Tarım Politikaları Masası’ nın koordinasyonunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde çok keyifli bir fuardayız. Yerel yönetimlerin, yurdun dört bir yanından gelen merkezinden, ilçesinden, ilinden, Büyükşehirden gelen belediyelerin neler yaptığını, üretimi, istihdamı, kadın kooperatiflerin uğraşlarını, kırsalda kalkınmanın ne kadar çok önemsendiğini canlı olarak görüyoruz. Üretmekten başka çaremiz yok. Üretmeden tüketmenin artık mümkün olmadığı günlere geldik. Hep üreteceğiz. Üretenlerin her zaman yanında olacağız. Bu anlamda bizlerde, Merzifon belediyesi olarak, 70 köyümüzde, mahallelerimizde, yaptığımız diyaloglar ile kurmuş olduğumuz kadın kooperatifleriyle, kaybolmaya yüz tutmuş olan el dokuma sanatlarını da canlandırmaya başladık. Geleneksel ürünlerimizi artık markalaştırdık. www.merzifonorganik.com ‘da görüleceği gibi HEERİ markası adı altında anlamlı çalışmalara imza attık. Bir ricada bulunmak istiyorum. Bu fuar alanına, İstanbul’da bulunan hemşerilerimiz gelsinler. Birbirinden önemli ve büyük emek sarf edilerek yapılmış çalışmaları ürünleri yerinde görsünler. Bu çalışmaya katkı sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Tarımsal Kalkınma Zirvesinde Merzifon Belediyesi standına ziyarette bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, HEERİ markası hakkında bilgi verdi.Ayrıca standa katılımcı belediyelerin yanı sıra İstanbulda yaşayan Amasya'lılarda yoğun ilgi gösterdi.

 

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV