banner17
27 Nisan 2024 Cumartesi

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

MUHTARLAR BİLGİLENDİRİLDİ

Kaymakam Gürkan Demirkale başkanlığında, Merzifon Askerlik Şubesi Başkanı ve Merzifon PTT Müdürünün katılımı ile Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda Şubat ayı muhtarlar toplantısı yapıldı.

26 Şubat 2019 Salı 09:38
Bu haber 773 kez okundu
MUHTARLAR  BİLGİLENDİRİLDİ

 Gerçekleşen toplantıda, Merzifon Askerlik Şube Başkanı Pers. Yzb. Saadettin Bal tarafından, 1111 Askerlik Kanunu kapsamında, Milli Savunma Bakanlığı Sevk Tehir İşlemleri çerçevesinde  askerlik çağı gelmiş kişinin  askerlik yoklamasının yapılması ile ilgili işlemleri, Askerlik yoklamasını yaptırmayan ve mazereti olan kişi ile ilgili yapılan işlemler, yoklama kaçağı ve bakaya kalan kişiler ve bunlar hakkında uygulanacak idari para cezası ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Merzifon PTT Müdürü tarafından da muhtarlara yönelik, 7201 sayılı Tebligat Kanunun 21’inci maddesi, Tebligat Tüzüğünün 28,29 ve 30’uncu maddeleri gereğince yapılması gereken iş ve işlemler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantıya İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale, Merzifon Askerlik Şubesi Başkanı Pers. Yzb. Saadettin Bal, Merzifon PTT Müdürü Yüksel Him,  İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Muslu, Yazı İşleri Müdürü Mustafa Gül, mahalle muhtarları ve köy muhtarları katıldı.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV