banner17
27 Nisan 2024 Cumartesi

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

“sizin haddiniz değil”

Ak Parti Merzifon ilçe başkanını Kuzucu’yu eleştiren Belediye başkanı Kargı’nın açıklamalarına Kuzucu sessiz kalmadı; “ sayın başkan ben AK Parti ilçe başkanı olsaydım şöyle bir açıklama yapardım diyor. Siz AK Parti ilçe başkanı olmadığınız ve olamayacağınız için AK Parti ilçe başkanının nerede ne konuşacağına karar veremezsiniz. Bir şahsın yapmış olduğu açıklama üzerinden AK Parti ilçe başkanının "olgunluğunu" tartışmak sizin haddinize değildir”dedi.

28 Kasım 2018 Çarşamba 08:41
Bu haber 1285 kez okundu
“sizin haddiniz değil”

 Sayın Belediye Başkanının dünkü yerel basında yer alan iddialarına cevap verme ve kamuoyu ile paylaşılması gerekliliği ortaya çıkmıştır.Partimizin belediye başkan aday adayı Uğur Kaçmaz Bey'in adaylık açıklaması programında sarf ettiği sözler üzerine programa katılan basın mensubu arkadaşlarımıza, programın hemen bitiminde sarfedilen sözlerin talihsiz sözler olduğunu, yapılan bu açıklamanın partimizin kurumsal kimliği ile alakası olmadığını, AK Parti'nin belgesiz iddialarla kamuoyu karşısına çıkmadığını, siyasi ahlak ve nezaket kurallarını ihlal ve ihmal etmeden çalışmalar yaptığını beyan ederek bu konunun gündeme getirilmemesi gerektiğini kendilerinden şahsi olarak rica etmiştim. Hemen ardından Sayın belediye başkanını arayarak konuyu kendisine aktarıp bunun partimizin kurumsal kimliği ile alakası olmadığını söylediğimde "senin samimiyetine güveniyorum" ifadesini kullanarak konuyu gündeme getirmeyeceğini beyan etmiştir. Daha sonra kendisi tekrar arayıp iddiaların ağır olduğunu söyleyip gerekli işlemleri yapacağını söylemiştir ve ben de takdirin Kendilerine ait olduğunu beyan etmişimdir.

Sayın Başkan;

Açıklamalarının devamında Ben AK Parti ilçe başkanı olsaydım şöyle bir açıklama yapardım diyor. Siz AK Parti ilçe başkanı olmadığınız ve olamayacağınız için AK Parti ilçe başkanının nerede ne konuşacağına karar veremezsiniz. Bir şahsın yapmış olduğu açıklama üzerinden AK Parti ilçe başkanının "olgunluğunu" tartışmak sizin haddinize değildir.

Şahsıma bu şerefli görevi Ak Parti Genel Başkanım ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizzat tevdi etmiştir. Genel Başkanımızın vermiş olduğu kararları tartışmak sizin haddinize olmadığı gibi,  Belediye Başkanının yetkileri dahilinde de değildir.

Önceki aylarda yapılan bütçe görüşmeleri kapsamında Belediye Meclis üyemiz Zeki Dikmen beyin AK Parti grubu adına belediyenin iflasa gittiği, profesyonel yönetilmediği, iyi bir planlama yapılmadığı, bütçenin etkin ve verimli bir şekilde kullanılmadığı yönünde yapmış olduğu eleştirilere, bu görüşlere katılıyorsunuz ki ilk aklınıza gelen "işçi mi çıkartayım?" tepkisini veriyorsunuz. Mademki meclis görüşmeleri kayıt altında ses kayıtları da mevcut o halde ne söylediğinizi tekraren  dinlemenizi tavsiye ediyoruz. Sizin belediyenin gelir gider dengeleri üzerine yapılan eleştiriye çözümünüz işçi çıkartmak ise de o kardeşlerimizin emeğinin teminatı çıkarmış olduğu taşeron yasası ile AK Parti olmuştur ve olmaya da devam edecektir.

Emeğinin karşılığın da ailesinin helal rızkını kazanan işçi kardeşlerimizin alınteri üzerinden siyaset yapmayı, bundan siyasi bir çıkarım elde etmeyi ne ahlaki, ne vicdani ne de insani bulmadığımızı tekrardan beyan ediyoruz. Meclis görüşmelerinin kayıt altında olduğunu bize hatırlatmanıza gerek yok. AK Parti meclis grubu her meclis toplantısı sonrasında Parti teşkilatlarına gerekli bilgilendirmeleri yapar ve konuşulan her konuyu, sorduklarımıza ve  eleştirilerimize verdiğiniz cevapları kayıt altına alır. Bahsettiğiniz kayıtlar hem şahsi hafızamızda hem de kurumsal hafızamızda kayıtlıdır. Gerektiğinde hafızalarınızı tazeleriz. Sayın Başkan;

Daha öncesinde size AK Parti ilçe başkanının memleketimiz için yapması ve takip etmesi gereken işler olduğunu, bizleri suni gündemlerle meşgul etmemeniz gerektiğini söylemiştim. Her sözünüze bir cevabımızın  olduğunu, siyaseti şahıslara indirgeyip çirkinleştirmememiz ve seviyeyi muhafaza etmemiz gerektiğini tekrardan hatırlatır, kamuoyuna saygılarımızı sunarız

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV