banner17
28 Mart 2024 Perşembe

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

SORUN VE TALEPLER İLETİLDİ

Merzifon Köy ve Mahalle Muhtarları Toplantısı, Vali Mustafa Masatlı’nın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Köy ve mahalle muhtarlarının yanı sıra Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, kamu kurum ve kuruluşlarının idarecileri ile il genel meclis üyeleri katıldı.

29 Haziran 2022 Çarşamba 09:17
Bu haber 307 kez okundu
SORUN VE TALEPLER İLETİLDİ

 Vali Mustafa Masatlı toplantının açılışında; “Öncelikle Karadeniz Bölgesinde yaşanan sel felaketiyle ilgili olarak bölge halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devletimiz bu süreçte Cumhurbaşkanlığımızın koordinesinde tüm gücüyle özverili bir şekilde çalışmaktadır.

Bugün sizlerin de bildiği gibi yılda bir kaç defa olduğu gibi, İlimizde yapılan ve planlanan hizmetleri değerlendirmek için muhtarlarımızla bir araya gelmiş bulunuyoruz.Bildiğiniz gibi 2018 yılından itibaren ülkemiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yönetilmektedir. Bu sistem halkımıza hizmeti merkeze alan ve ağır bürokrasiyi ortadan kaldıran bir sistemdir.

Bizler de Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine paralel olarak illerde devletimizin tüm birimlerini koordinasyon içerisinde çalıştırıyor ve kamu kaynaklarını en etkin ve verimli şekilde kullanmaya gayret ediyoruz.Bugün burada hem yaptığımız hizmet ve yatırımları istişare edecek hem de, kurum müdürlerimiz kendi alanları ile ilgili çalışmalar hakkında sizleri bilgilendirecektir.  Daha sonra ise Muhtarlarımızın mahalleri ya da köyleri ile ilgili talep ve önerilerini dinleyeceğiz.

Devlet yönetimi içerisinde, İlin yönetim sorumluluğunu üzerine almış herkes burada karşılıklı olarak bir araya geliyor. Sorunlarda bu şekilde çözüme kavuşmuş oluyor.

Merkezi ve yerel yönetimler olarak memleketimize en iyi hizmeti vermek, güçlü bir Türkiye, güçlü bir Amasya ve Merzifon’un oluşması için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. Tabi bunları yaparken kurumlarımızın kendi aralarındaki koordinasyonu, sorumluluklarını başarıyla yerine getirmesi önem arz etmektedir. İlçemizin kalkınması için gereken tüm çalışmalar bundan sonra da aynı özveriyle sürecektir. Hepinize katılımızdan ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum"ifadelerine yer verdi. Vali Mustafa Masatlı’nın konuşmalarının ardından toplantıda yer alan il müdürleri tarafından kurumlarının çalışmalara ilişkin bilgilendirmeler yapıldı. Toplantının son kısmında ise köy ve mahalle muhtarları kurum müdürlerine sorular yönelterek, köy ve mahallelerinin taleplerini ilettiler.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV