banner17
29 Mart 2024 Cuma

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

Söz verdiği Kamelyaları Teslim Etti

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı verdiği sözlerden birini daha yerine getirerek Göynücek ilçesinde köy muhtarlıklarına kamelya dağıttı.

06 Mart 2023 Pazartesi 08:35
Bu haber 221 kez okundu
Söz verdiği Kamelyaları Teslim Etti

 Göynücek ilçesinde gerçekleşen Kamelya Dağıtım Törenine Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Göynücek Belediye Başkanı Kadir Fatih Erdoğan, İlçe Kaymakamı Mücahit Aydoğdu, MHP İlçe Başkanı, İl Genel Meclisi Başkanı, Muhtarlar Derneği Başkanı, köy muhtarları ve halk katıldı.

Ben Amasyalıyı yanıltmam. Ben Amasya sevdalısıyım, Verdiğim sözü unutmam yerine getiririm diyen Başkan Mehmet Sarı, “Sevgili hemşerilerim benim için ayrı bir önemi olan muhtar arkadaşlarımı bir uç beyi olarak görüyorum. Kendi ailemden sayıyorum. Tüm yetkileri kullanma forsunu da onlara veriyorum. Ben muhtar geleneğinden gelen bir aileyim. Ben muhtarlarımızı yaren olarak görüyorum. Yarenlik kardeşliktir.

Şimdi birlik beraberlik zamanıdır. Gönülleri, yürekleri, elleri, kucakları birleştirme zamanı. Biz bu milletin şapkasını yere eğdirmeyiz. Ben Amasyalıyı yanıltmam. Ben Amasya sevdalısıyım. Ötelemek ayrım yapmak bizim işimiz değildir. Kimsenin dini, hürriyeti, dini bizi bağlamaz. Bende ayrım kayrım yok. Türkiye’de ilk defa Cem Evi’ni yapan belediyeyiz. Biz uyuşukluğa, adam ayırt etme sanatına son diyen bir teşkilatın mensuplarıyız. Biz doğruyu, gerekeni yaparız. Ayrıştırmak, kötülemek, itelemek, bizim işimiz değildir.

Kamelyaları sadece Göynücek’e yapmıyoruz. Başka yerler içinde siparişini verdik. Ben aday olurken 5 madde ile aday oldum. 1 -Ben verdiğim sözü tutarım. 2- Camide bizim, Cem Evi’de bizim, 3- Türkiye Cumhuriyeti hukukuna uymayan, 4- Cenap-ı Hakkın rızasına uymayan, 5- Amasya’nın menfaatine uymayan hiçbir işe parmak basmam dedim. İşte bizde söz verdik yaptık. Sözümüzün birinci gereği olan sözümüzü yerine getiriyoruz. Geldiğim günden beri projelerimizin içinde söz verip de yapmadığımız yok elhamdülillah. Verdiğimiz sözü mutlak suretle yerine getirmeye çalışıyoruz. Kamelyalarımızı güle güle kullanın” dedi.

BAŞKAN SARI’YA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Göynücek Belediye Başkanı Kadir Fatih Erdoğan ise Başkan Mehmet Sarı’ya teşekkür ederek “Bugün kamelya dağıtım münasebeti nedeniyle birlikte toplanmış bulunmaktayız. Çok değil bundan 3 ya da 4 aya öncesinde Abacı köyünde yine il belediye başkanımızın Abacı köyüne hediye atiği parkın açılış töreninde beraberdik. O gün Köy muhtarlarına verdiği kamelya sözünü gerçekleştiren Mehmet Sarı ağabeyime tekrardan takdir ediyorum. Bir belediye başkanının özelliklede İl belediye başkanının Amasya’nın ilçe ve köylerinde dahi her eksiği görüp ona çözüm üretme çabasında olmasını gayet takdirle karşılıyorum. Allah hepinizin huzurunda ondan razı olsun. Biz kendisini seviyoruz Allah’ta onu sevsin. Başarıları daim olsun inşallah” diye konuştu

Konuşma sonrası Başkan Mehmet Sarı tarafından dağıtımı yapılan kamelyalar köy muhtarlarına verildi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV