banner17
29 Mart 2024 Cuma

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

Topal, Denetleme Kurulu Üyesi Seçildi

Diyanet Sen Amasya Şube Başkanlığı Ankara düzenlenen Diyanet-Sen 7. Olağan Genel Kurulu’na katıldı. Diyanet Sen Amasya Şube Başkanı Mehmet Topal Denetleme Kurulu üyesi seçildi.

21 Ocak 2023 Cumartesi 08:51
Bu haber 201 kez okundu
Topal, Denetleme Kurulu Üyesi Seçildi

 The Green Park Otel Konferans Salonu’nda  yapılan seçimler sonucu mevcut Genel Başkan Ali Yıldız güven tazeleyerek Diyanet-Sen Genel Başkanlığı’na seçildi.

Şube Başkanı Mehmet Topal yapılan olağan genel kuru ile ilgili olarak  “Diyanet-Sen 7. Olağan Genel Kurulu Ankara’da Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen’e bağlı sendikaların genel başkanları, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Memur-Sen Eski Genel Başkanı Fatih Uğurlu, Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Sıdıka Aydın, Diyanet-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı İlknur Karabulut, misafirler ve Diyanet-Sen delegelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Diyanet-Sen 7. Olağan Genel Kurulumuz için Amasya olarak salondaki yerimizi aldık. Yapılacak olan Genel Kurul'un hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, adaylara ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Diyanet Sen genel merkez yönetim seçimleri için Amasya Şubesini üst kurul delegesi olarak ben Mehmet TOPAL Murat Deliktaş, Ekrem Şentürk oy kullandık. Bunu sonunda iki listenin yarıştığı seçimlerde Mevcut başkan ALİ YILDIZ BEYİN listesi Delegasyonun oyunu alarak güven tazeledi. Diyanet Sen Amasya Şube Başkanı olarak bendeniz Mehmet TOPAL Denetleme Kurulu üyesi seçildik. Sendikamıza hayırlı olsun inşallah.

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu’nun divan başkanlığında gerçekleştirilen ve iki listenin ve sekiz bağımsız adayın yarıştığı seçimler sonucu Diyanet-Sen Genel Merkez Yönetimi şu isimlerden oluştu:

Genel Başkan: Ali Yıldız

Genel Sekreter: Neslibey Özkan

Genel Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma): İrfan Kaşıkçıoğlu

Genel Başkan Yardımcısı (Mali İşler):Nazif Kocaçoban

Genel Başkan Yardımcısı (Basın ve İletişim):Ömer Evsen

Genel Başkan Yardımcısı (Hukuk ve Toplu Sözleşme):Hasan Urhan

Genel Başkan Yardımcısı (Eğitim ve Sosyal İşler):Kerim Alptekin

Kazanan Diyanet Sen olsun.” diye konuştu.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV