banner17
29 Mart 2024 Cuma

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

Yazıcıoğlu Ölümünün Yıldönümünde Anıldı

25 Mart 2009 günü helikopter kazasında şehit edilen Muhsin Yazıcıoğlu 14. seneyi devriyesinde yapılan programla anıldı.

31 Mart 2023 Cuma 08:45
Bu haber 691 kez okundu
  Yazıcıoğlu Ölümünün Yıldönümünde Anıldı

Amasya Alperen Ocakları İl Başkanı Engin Keşoğlu, Muhsin Yazıcıoğlu’nu anma kapsamında gerçekleştirdikleri faaliyetleri açıkladı.Başkan Keşoğlu; “Amasya Alperen ocakları Olarak Şehid Lider Muhsin Yazıcıoğlu anma programı kapsamında yaptığımız faaliyetlerden bahsetmek isterim.

Hain bir plan neticesinde 25 Mart 2009 günü şehit edilen Muhsin Yazıcıoğlu ve beş arkadaşı helikopter de şehit edildi. Bu yıl 14. Yıl seneyi devriyesi. Bizler Amasya Alperen ocakları olarak hem şehit liderimiz hem de yol arkadaşları şehitlerimiz ve Yüz yılın felaketi olarak değerlendirilen Depremde hayatını kaybeden şehitlerimiz için 25 Mart Cumartesi günü Sultan Beyazıt camii Öğle namazından önce mevlid ve hatmi şerif okuttuk cami çıkışı çikolata ikramında bulunduk. Aynı gün Teravih namazına müteakip Sultan Beyazıt camiinde namaz çıkışı yaklaşık 1200 adet lokma paketi Liderimiz şehitlerimiz ve depremde hayatını kaybedenlerin ruhuna lokma ikramı yaptık. Bu vesile ile Amasya Sultan Beyazıt camii görevlileri imam müezzin ve hocalarımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz.

26.03.2023 Pazar günü saat 15:00 de Amasya ticaret odası toplantı salonunda 21. Yüzyılda Bir Alperen Muhsin Yazıcıoğlu adlı Panel gerçekleştik program Mustafa Kemal Atatürk silah arkadaşları şehitlerimiz Muhsin başkan ve Depremde hayatını kaybederler için bir Fatiha süresince saygı duruşuna müteakiben istiklal marşı okundu.

Şehitlerimiz şüheda geçmişlerimiz depremde hayatını kaybedenler için Kuranı kerim tilaveti yapmak üzere Büyük Ağa Kuran kursu hafızımız tilaveti okudu.

Amasya Alperen Ocakları İl Başkanı Engin Keşoğlu açılış konuşmasını yaptı daha sonra Büyük Birlik partisi il başkanı Kani Karakollukcuoğlu hoş geldiniz konuşmasını yaptı.

Daha sonra Programı sunan Zeynep Keşoğlu ve Neyzen Enes Korucu birlikte Muhsin başkan in kaleme aldığı üşüyorum şiirini icra ettiler katılımcılar ise duygulu anlarına sahne oldu, daha sonra panelistlerimiz Amasya Üniversitesi Fen edebiyat fakültesi öğretim üyesi Doçent Doktor Metin Hakverdioglu Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doçent Doktor TC Hasan Baltacı, Amasya üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi dekan yardımcısı Doçent Doktor Abdülhamit Abdulhamit Budak  21. Yüz Yılda Bir Alperen Muhsin Yazıcıoğlu nu gençliği, ideaili, yaşamı ve söyledikleri ile yaşadığını uygulayan bir lider adlı çeşitli sunumlarıyla program Plaket takdimi ile son buldu.

Programa, BBP İl Başkanı Kani Karakullukçuoglu, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Ekrem Toto, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Erbakan, Gelecek Partisi İl Başkanı Ali Kurt

Amasya Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Oğuzhan Zobu ve çok sayıda misafirlerimiz iştirak ettiler.

İki günlük programda emeği geçen Amasya Belediye sine Belediye Başkanı sayın Bayram Çelik beye Özel Kalem müdürü Veysel Saka beye emeği geçen tüm personele Amasya Ticaret Odası yöneticileri çalışanlarına maddi manevi destek olan katılan katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun Rabb'im var etsin sizleri Şehidimizin ve geçmişlerimizin mekânı cennet olsun’ dedi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV