banner17
28 Mart 2024 Perşembe

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

YOLLARI AYIRDI

Merzifonspor Kulübü başkanlığını yürüten Ali Alper Taşkın, başkanlık görevini bıraktığını Merzifonspor ile yollarını ayırdığını açıkladı.

20 Şubat 2020 Perşembe 08:41
Bu haber 1472 kez okundu
  YOLLARI AYIRDI

Merzifonspor Kulübü başkanlığını yürüten Ali Alper Taşkın açıklamasında; "Çok severek ve gurur ile yürütmüş olduğum Merzifonspor kulüp Başkanlığını işlerimin yoğunluğundan dolayı bugün itibari ile bırakmış bulunmaktayım. Bana bu zaman zarfında destek veren Belediye başkanım Alp Kargı beyefendiye yönetim kurulu üyelerine ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum.En kötü gün bugünse bugünde Merzifonspor söyleminden asla vaz geçemeyeceğim.Bu takıma benden önce gelen tüm başkanlar gibi bende görevimi en iyi şekilde yaptığımı düşünüyorum.Bu kulüp bana Amasyasporu yenerek Bal ligine yükselme onurunu yaşattı. Umarım benden sonra gelecek Başkanımız da bu sene o Onuru yaşamış olur. Bu takım en güzel yerleri hakkediyor , Hakkınızı helal edin"dedi.Açıklama ardından gazetemizin sorularını cevaplayan Taşkın; "Bu güne kadar benim görevi bırakıp  yerime gelmek isteyen bir gurup vardı onların yolunu açtım. benim yerime gelecek paralı bir ekibin olduğu söyleniyor. Şu anda takımın maddi problemleri olduğu doğrudur. Kimse bu arkadaşlar gelsinler takıma sahip çıksınlar.

-Takımın borcu ne kadar ? :Futboculara peşinattan kalan  56 bin lira borç var. Şu ana kadar biz kendi imkanlarımızla, Belediye kaynaklı yada sponsorlardan karşıladık, gelen yönetimde aynı şeklide yapacak. veya cebinde parası olan çok güçlü olan biri varsa ben memleketim için veririm derse bilemem.

-Merzifon takımına sahip çıktımı ?:Bizler kulüp yönetimi Kaymakam bey Belediye başkanımız gezdik ama tabi ki istediğimiz desteği bulamadık. Merzifon kulübüne sahip çıkmadı. Yönetim olarak bizi beğenmeyen bizi istemeyenler destek vermemiş olabilir.

-Merzifonspor sizi yordu mu ?:Çok yordu. Çünkü Futbolculara ödeme yapamadığınız sürece en kötü başkan sizsiniz. Ödemeler yapılırsa da en iyi başkan sizsiniz.

-Mağlubiyetler size nasıl yansıdı ?:

Mağlubiyetler futbolun içinde olan şeyler. Bugün büyük takımlarda yeniliyor. Mağlubiyetlerle alakalı bir sorunumuz yok. Lige baktığımız zaman şu anda  Bal liginde en az gol yiyen takımız. Totale baktığımızda lider Çarşamba spor 4buçuk trilyon gibi bir bütçeden bahsediliyor ki bizim bütçemiz.  1 milyonu bile bulmadı Onlarda 10 gol yedi bizde 10 gol yedik. Ligin en az gol yiyen takımıyız.

-Takım şuan nasıl bir yerde? :Şuan beşinciyiz ligde iyi bir yerdeyiz. Bu takımı ben Bal ligine çıkarttım. Bal liginde de geldiği en iyi noktada bırakıyorum. Ve umarım bu takım bu ligde kalır bu takım üçüncülüğü hakediyor"dedi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV