banner17
19 Mart 2024 Salı

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

MARAES ÜRÜNLERİNİ TANITTI

Merzifon’da uzay iş merkezinde kuaför işletmecisi olan Şenay Özpehlivan okuyucularımız için "organik boya ile mükemmel beslenme, güçlü koruma ve muhteşem renkler" diyerek sizlere dünyanın en bilinen markası MARAES i tanıttı.

12 Nisan 2017 Çarşamba 09:00
Bu haber 71187 kez okundu
 MARAES ÜRÜNLERİNİ TANITTI

 Özpehlivan, “ işletmecisi olduğum Esila Kuaför’de bir çok müşterime MARAES ürünlerini kullanıyorum. Gelen müşterilerimin saçları yanmış, yıpranmış, kırılmış ve buna benzer bir çok sorunla karşılaşıyorum. Hatta bir çoğu yıpranmış uzun saçlarını üzülerek kestirmek için geliyorlar. Maraes ürünü yüzde yüz doğal ve bitkisel. Ferrera Üniversitesi, kozmetoloji merkezi tarafından dermatolojik olarak test edilmiştir. Sülfat, paraben, Gluten, tuz içermez. Ambalajı %100 bio- çözünürlüktedir, içeriği monoi de tahiti organic ecocert sertifikalıdır. Hamilelerin dahi kullanabileceği ürün içeriğine sahip bir marka. Hazırlanırken doğal kaplarda hazırlanıyor ve o şekilde saça bakım uyguluyoruz"dedi.

Maraes Renk Zenginleştirici Şampuan yıpranmış ve boyalı saçlar için özel formule edilmiş yenilikçi ve besleyici bir emülsiyondur. Monoi de Tahiti Yağı ve Keratin ile boyalı ve yıpranmış saçlarınızı derinlemesine besler ve rengini koruyarak saçlarınızın daha güçlü, nemli ve sağlıklı hale gelmesine yardımcı olur. Canlı renkler serbest radikallerden ve çevresel etkilerden korunur. Sonuç: Olağanüstü güçlü, beslenmiş ve sağlıklı saçlar. 250ml ve 1000ml olmak üzere iki farklı ambalaj seçeneği bulunmaktadır.

Maraes Renk Zenginleştirici Maske, boyalı ve yıpranmış saçlar için en yeni ve yaratıcı formüldür. Monoi de Tahiti Yağının derinlemesine besleyici ve koruyucu özelliği, Keratin'in güçlendirici etkisi, Shea Yağının onarıcı özelliği sayesinde, kuru ve yıpranmış saçlarınızın derinlemesine beslenmesine ve narin renk korumasına yardımcı olur. Zayıflamış saç gövdesini proteinlerle güçlendirerek sağlıklı ve parlak görünüm sunar. Saç rengi çevresel etkilerden ve serbest radikallerden korunur, göz alıcı parlaklık elde edilir. 200ml ve 1000ml olmak üzere iki farklı kullanım boyu bulunmaktadır.

Maraes Renk Besleyici Yağ, kuru ve yıpranmış saçların derinlemesine beslenmesine yardımcı olan, devrim niteliğinde bir bakım ürünüdür. Monoi de Tahiti yağının besleyici özellikleri ve Keten Tohumu yağının nemlendiri özellikleri bir araya gelerek bu ürünün sıradışı olmasını sağlar. Saçlar içeriden onarılır, saçın kırılması ve uçların ayrılmasının önlenmesine yardımcı olur. Saçlar mükemmel bir şekilde parlar ve beslenir. UVA ve UVB filtreleri saçınızın rengini güneşin zararlı etkilerinden korur. Nem içeride hapsedilerek saçınızın elektiriklenmesi önlenir. 30ml cam ambalajda bulunmaktadır.

Mares Renk Koruyucu Kalkan Monoi de Tahiti yağının besleyici özellikleri ile Limnantes yağının onarıcı özelliklerini birleştiren sıradışı bir mikro emülsiyondur. İçerdiği UVA ve UVB filtreleri ile saçlarınızı güneşin zararlı etkilerinden korur. Saçlarınızı serbest radikallerden, ısı gibi agresif çevresel etkilerden korur ve rengi saçın içine hapsederek zamanla rengin solmasını ve parlaklığın kaybolmasını önlemeye yardımcı olur. Saçlar yumuşak ve sağlıklı bir hale gelerek kolay taranır. 125ml sprey ambalajında satılmaktadır.

Maraes,Renk Besleyici Duble Elixir, boyalı ve yıpranmış saçların derinlemesine, sıradışı yumuşaklık ve canlılık kazanmasına yardımcı olan bir salon bakım uygulamasıdır. Üç muhteşem etken madde içerir; besleyici özellikleriyle Monoi de Tahiti yağı, güçlendirici ve onarıcı etkisiyle Keratin, nemlendirici ve yumuşatıcı etkisiyle İpek Proteinleri. Tüm bunların hepsi iki küçük tüpün içindedir” dedi ve açıklamalarına son verdi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV