banner17
24 Nisan 2024 Çarşamba

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

ÜLKEM EVET’İ, HAYIR’I OYLAYACAK…!!

YUSUF SITKI BAYRAM

07 Nisan 2017 Cuma 09:22
Bu haber 1226 kez okundu
 ÜLKEM EVET’İ, HAYIR’I OYLAYACAK…!!

 Kandil, referandumunda ’’HAYIR’’ diyormuş.! Teröristler ’’HAYIR’’ diyormuş.! Dış güçler ’’HAYIR’’ diyormuş..! Kandil nerede ve ülkemin kaç numaralı sandığı kandilde seçim için kurulacak.? Dış Güçler yurdumda kaç numaralı sandıkta Hayır diyecekmiş.?? Yurdum insanı ne zaman Terörist oldu onu daha öğrenemedim.! Mecliste gurubu bulunan bir siyasi parti HDP. ‘’HAYIR’’ diyormuş.! Ne zaman unutuldu, Hükümetim HDP’ ile kol kola megri megri derken, halay da çekerken bir şey yoktu.? ’’KANDIRILDIK, MİLLETİM AF ETSİN..??’’ Kandırılan kim. T.C. Hükümeti. Kandıranlar kim? Dün hükümetimle kol kola megri megri söyleyenler.? Devletimin tüm yetkileri elinde olan hükümetim ’’KANDIRILDIK’’ derse biz sıradan vatandaşlar ne diyelim, kime güvenelim.? Suriyeliler gibi nereye sığınalım.?? Dünya üzerinde 57 tana islam ülkesi var. Suriyelileri sadece ülkem kucaklıyor. Geri kalan 56 ülke islam ülkesi değil mi.?? Neredeler…!!! ???

16 Nisanda EVET veya HAYIR denilecek.? Ne Teröristliğimiz kaldı, nede Hain’ liğimiz.?? Evet diyenler de Hayır diyenlerde bizim insanımız değil mi..?? Hamdolsun beni suçlayan hüküme tim kendisini senelerce kandıranların ve ‘‘NE İSTEDİLERSE VERDİK’’ diyenlerin de bu işte hiç suçu yok mu? Bu işte hırsızın hiç suçu yok mu.? Devletimin kriptolu telefonlarını kullananların hiç suçu yok mu.?

Köprü yapılmışmış, Yol yapılmışmış, Metro yapılacakmış, Hava metrosu yapılacakmış.! Tabiki yapılacak.! Bunları vatandaş yapmayacak.! Bunları oy alıp ülkeyi idare etmeyi vaat edenler yapacaklar. Hükümet yapacak.!!

Hükümet yaptığı hiçbir icraatı cebinden yapmıyor. Vatandaşından topladığı vergilerle ve ileriye doğru yaptığı borçlanmalarla (doğmamış bebeği dahi borçlandırarak yapıyor.) yol, köprü, metro, hava alanı yapıyor. Bu yapılan tüm işler ihale usulü ile ülke borçlandırılarak yapılıyor. Saf insan numaralarına yatmayalım.! Köprülerden günde geçecek araç sayısı dolar üzerinden hesap edilerek bir ayda geçmesi gereken araç sayısı çarpımı ödenecek para miktarı bulunuyor.. Köprülerden hesaplananın altında araç geçişlerinde bu aradaki farkı hükümetim yapımcı firmanın hesabına dolar olarak peşin ödenmiyor mu?? Hani köprüyü siz yapmıştınız?? Demek ki siz yapmamışsınız.! Hükümetim kaç yıl daha yapımcı firmayı doyurmayı garanti etmiş oluyor.!! KÖPRÜYÜ HÜKÜMETİM YAPTIYSA NEDEN HALA YAPIMCI FİRMAYA HER AY RÜŞVET VERİYORUZ..!! Köprülerden geçiş ücreti neden dolar üzerinden yapılıyor!! Daha dün bağırmıyor muyduk?! Atın dolarları TL’ ye dönün diye.! O zaman neden dolar üzerinden araç geçiş tarifesi ve KDV si hesap ediliyor.! Tarihin hiçbir döneminde bu kadar komik bir insan topluluğu ciddiyetten uzak ülke yönetmemiştir.! Yapılan icraat ters tepiyor fetö, Komşularla dış ilişkiler ters gidiyor fetö, dün dost gözükenler bu gün düşman oluyor fetö. Kimlerinin yatak odaların kadar fetö girmiş te sorumlular suçluları bulmak yerine başkalarını suçlamanın daha kolay ve maliyetsiz olması nedeniyle arsız ve yüzsüz olarak çıkıp konuşuyorlar. Müslüman insanda biraz utanma duygusu olur.!!

Neden bizleri siyasi çıkarlarınız için bir birimize düşürüyorsunuz.? EVET’te diyecek, HAYIR’ da diyecek olan bizler, sizlerin bu ayrıştırıcı icraatlarınızdan rahatsızız.! Liderlerin ağızlarından çıkan sözler sokaklarda kavgalarda söylenen sözler, hakaretler.!! Yarab, benim ’’Devlet Büyüğüm’’ böyle olamaz...!

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV