banner17
29 Mart 2024 Cuma

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

İCRA İLANI

T.C. MERZİFON İCRA DAİRESİ 2018/715 TLMT.

21 Mart 2019 Perşembe 19:46
Bu haber 1135 kez okundu
İCRA İLANI
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Amasya İli, Merzifon İlçesi, Bahçelievler Mah. Kızılseki Topraklık Mevkii, 952 Ada, 2 Parsel, 1.353,00 Yüzölçümlü, 1/25 Arsa Pay/Paydalı, Karkas Bina ve Arsası Niteliğindeki Taşınmazın B Blok, 1. Kat, 3 Nolu Bağımsız Bölümdeki DAİRE. Taşınmaz; B Blok 5 katlı betonarme karkas binanın 1. katında bulunup Ada Sitesi alanı içinde Kuvayi Milliye Caddesi ile cepheli doğu yönlüdür. Batı yönü site bahçesine cephelidir. 4-5 yıllık olup, ara kat konumundadır. Taşınmazın bulunduğu B Blokta dış cephe mantolama mevcut olup, asansör bulunmaktadır. Ortak çıkış kat merdivenleri mermer kaplıdır. Taşınmazın brüt alanı 122,00 M², net alanı ise 95,00 M²'dir. Salon, oda, mutfak, yatak odası, banyo, wc, kiler, hol şeklinde piyeslerden oluşan, taşınmazın giriş kapısı çelik kapıdır. Taşınmaz doğalgaz tesisatlıdır. Elektrik ve sıhhi tesisatı bulunmaktadır. Camları pvc, zemin döşemesi laminantdır. Wc-Banyo seramik kaplı olup daire içi boyalı, mutfak dolap ve tezgahı, iki adet balkonu bulunmaktadır. Site içerisinde araç park yeri vardır. Taşınmaz gelişim göstermiş bir mevkide bulunmaktadır. Şehiriçi minibüs hattı üzerinde bulunup, kapalı pazar alanı ve Çanakkale Parkı(Belediye Sosyal Tesisleri) ve Karamustafa Paşa Devlet Hastanesine yürüme mesafesindedir. Etrafında yine yürüme mesafasindeki marketler bulunmaktadır.
Adresi : Bahçelievler Mah. Kuvayi Milliye Cad. Ada Sitesi, B Blok, 1. Kat,3 Nolu Daire Merzifon / AMASYA
İmar Durumu : Merzifon Belediye Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün İmar Durum Belgesi dosyada mevcuttur.
Kıymeti : 160.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler : Merzifon Tapu Müdürlüğünün 20/03/2012 Tarih ve 1341 Yevmiye Sayı ile dosyamız alacaklısı T.Vakıflar Bankası T.A.O lehine İPOTEK Şerhi mevcuttur. Diğer Haciz, Şerh ve Beyanlar Tapu Kaydında mevcuttur.
1. Satış Günü : 25/04/2019 günü 11:00 - 11:05 arası
2. Satış Günü : 21/05/2019 günü 11:00 - 11:05 arası
Satış Yeri : Adalet Sarayı, 3. Kat, Dinlenme/Satış Salonu Merzifon/AMASYA
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Amasya İli, Merzifon İlçesi, Bahçelievler Mah. Kızılseki Topraklık Mevkii, 952 Ada, 2 Parsel, 1.353,00 Yüzölçümlü, 1/25 Arsa Pay/Paydalı, Karkas Bina ve Arsası Niteliğindeki Taşınmazın B Blok, 2. Kat, 6 Nolu Bağımsız Bölümdeki DAİRE. Taşınmaz; B Blok 5 katlı betonarme karkas binanın 2. katında bulunup Ada Sitesi alanı içinde Kuvayi Milliye Caddesi ile cepheli doğu yönlüdür. Kuzey-Batı yönü site bahçesine cephelidir. 4-5 yıllık olup, ara kat konumundadır. Taşınmazın bulunduğu B Blokta dış cephe mantolama mevcut olup, asansör bulunmaktadır. Ortak çıkış kat merdivenleri mermer kaplıdır. Taşınmazın brüt alanı 122,00 M², net alanı ise 95,00 M²'dir. Salon, oda, mutfak, yatak odası, banyo, wc, kiler, hol şeklinde piyeslerden oluşan, taşınmazın giriş kapısı çelik kapıdır. Taşınmaz doğalgaz tesisatlıdır. Elektrik ve sıhhi tesisatı bulunmaktadır. Camları pvc, zemin döşemesi laminantdır. Wc-Banyo seramik kaplı olup daire içi boyalı, mutfak dolap ve tezgahı, iki adet balkonu bulunmaktadır. Site içerisinde araç park yeri vardır. Taşınmaz gelişim göstermiş bir mevkide bulunmaktadır. Şehiriçi minibüs hattı üzerinde bulunup, kapalı pazar alanı ve Çanakkale Parkı(Belediye Sosyal Tesisleri) ve Karamustafa Paşa Devlet Hastanesine yürüme mesafesindedir. Etrafında yine yürüme mesafesindeki marketler bulunmaktadır.
Adresi : Bahçelievler Mah. Kuvayi Milliye Cad. Ada Sitesi, B Blok, 2. Kat,6 Nolu Daire Merzifon / AMASYA
İmar Durumu : Merzifon Belediye Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün İmar Durum Belgesi dosyada mevcuttur.
Kıymeti : 180.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler : Merzifon Tapu Müdürlüğünün 20/03/2012 Tarih ve 1341 Yevmiye Sayı ile dosyamız alacaklısı T.Vakıflar Bankası T.A.O lehine İPOTEK Şerhi mevcuttur. Diğer Haciz, Şerh ve Beyanlar Tapu Kaydında mevcuttur.
1. Satış Günü : 25/04/2019 günü 11:20 - 11:25 arası
2. Satış Günü : 21/05/2019 günü 11:20 - 11:25 arası
Satış Yeri : Adalet Sarayı, 3. Kat, Dinlenme/Satış Salonu Merzifon/AMASYA
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Amasya İli, Merzifon İlçesi, Bahçelievler Mah. Kızılseki Topraklık Mevkii, 952 Ada, 2 Parsel, 1.353,00 Yüzölçümlü, 1/25 Arsa Pay/Paydalı, Karkas Bina ve Arsası Niteliğindeki Taşınmazın A Blok, 3. Kat, 12 Nolu Bağımsız Bölümdeki DAİRE. Taşınmaz; A Blok 5 katlı betonarme karkas binanın 3. katında bulunup Ada Sitesi alanı içinde Kuvayi Milliye Caddesi ile Orhun Sokak kesişimde köşe başı, doğu-güney cephelidir. 4-5 yıllık olup, ara kat konumundadır. Taşınmazın bulunduğu A Blokta dış cephe mantolama mevcut olup, asansör bulunmaktadır. Ortak çıkış kat merdivenleri mermer kaplıdır. Taşınmazın brüt alanı 133,00 M², net alanı ise 105,00 M²'dir. Salon, oda, mutfak, yatak odası, banyo, wc, kiler, hol şeklinde piyeslerden oluşan, taşınmazın giriş kapısı çelik kapıdır. Taşınmaz doğalgaz tesisatlıdır. Elektrik ve sıhhi tesisatı bulunmaktadır. Camları pvc, zemin döşemesi laminantdır. Wc-Banyo seramik kaplı olup daire içi boyalı, mutfak dolap ve tezgahı, iki adet balkonu bulunmaktadır. Site içerisinde araç park yeri vardır. Taşınmaz gelişim göstermiş bir mevkide bulunmaktadır. Şehiriçi minibüs hattı üzerinde bulunup, kapalı pazar alanı ve Çanakkale Parkı(Belediye Sosyal Tesisleri) ve Karamustafa Paşa Devlet Hastanesine yürüme mesafesindedir. Etrafında yine yürüme mesafesindeki marketler bulunmaktadır.
Adresi : Bahçelievler Mah. Kuvayi Milliye Cad. Ada Sitesi, A Blok, 3. Kat,12 Nolu Daire Merzifon / AMASYA
İmar Durumu : Merzifon Belediye Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün İmar Durum Belgesi dosyada mevcuttur.
Kıymeti : 210.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler : Merzifon Tapu Müdürlüğünün 04/12/2012 Tarih ve 6382 Yevmiye Sayı ile dosyamız alacaklısı T.Vakıflar Bankası T.A.O lehine İPOTEK Şerhi mevcuttur. Diğer Haciz, Şerh ve Beyanlar Tapu Kaydında mevcuttur.
1. Satış Günü : 25/04/2019 günü 11:40 - 11:45 arası
2. Satış Günü : 21/05/2019 günü 11:40 - 11:45 arası
Satış Yeri : Adalet Sarayı, 3. Kat, Dinlenme/Satış Salonu Merzifon/AMASYA
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Satış şartları :
1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşincigünden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir.Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini,rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamınıve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.
2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesini Merzifon İcra Müdürlüğünün Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O Merzifon Şubesinde bulunan TR380001500158007290500828 IBN hesabımıza T.C Kimlik Numarası, İhale Katılımcısı Adı/Soyadı, Dosya Numarası bilgilerinin yazılarak yatırılması veya bu miktar kadar milli bir bankanın "ŞARTSIZ, KESİN VE SÜRESİZ" Teminat Mektubunu vermeleri veya Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O'ya ait Bankomat Kartı olanların Müdürlüğümüzde bulunan POS Cihazından yatırarak Tahsilat Makbuzunu sunmaları veya mücbir bir sebep halinde ise nakit yatırmaları lazımdır. Yabancı para kurunda günlük değişimler olması ve 805 Sayılı Kananun 1. Maddesine göre "DÖVİZ" teminat olarak kabul edilmemektedir. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV,1/2 tapu harcı ileteslim masraflarıalıcıya aittir. Tellâllık Harcı, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir. (Alacakları rehinli olan alacaklıların satış tutarı üzerinden rüçhan hakları vardır. Gümrük resmi ve akar vergisi gibi Devlet tekliflerinden muayyen eşya ve akardan alınması lazım gelen resim ve vergi, rehinli alacaklardan sonra gelir.)
3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.
4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133. Maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.
5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.
6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2018/715 Tlmt. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.08/03/2019

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV