banner17
26 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

AMASYA’MIZA HİZMET ETMEK İSTİYORUM

CHP Amasya Milletvekili Aday Adayı Eczacı Rasim Seven (Seven Eczanesi) basınla kahvaltıda buluştu.Seven, Milletvekili olarak sorumluk almak istediğini, bu sorumluluğu CHP’nin ve halkın kendisine vereceğine inandığını belirtti.

24 Mart 2023 Cuma 08:16
Bu haber 1159 kez okundu
AMASYA’MIZA HİZMET ETMEK İSTİYORUM

 Sohbet havasında geçen kahvaltıda aday adayı Seven “Ülkemizde demokrasi, insan hak ve özgürlüklerinin, ekonomik ve sosyal yaşamın doğru bir yönetimle yeniden tesis edilmesi yolunda, Genel Başkanım Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nun Cumhurbaşkanlığında, Partimin değerli Genel Merkez, İl ve İlçe yöneticileriyle omuz omuza mücadele geliştirmek adına 28. dönem CHP Milletvekili olarak partime ve ülkeme hizmet edebilmenin sorumluluğuyla Amasya’dan aday adayı oldum. Milletvekili olarak sorumluk almak istiyorum. Bu sorumluluğu, partimizin ve halkımızın bana vereceğine inanıyorum,” dedi.

Uzun yıllar esnaflık yaptığını ve siyasetin içinden geldiğini belirten Seven; “CHP eski İl Başkanı Yardımcılığı görevimden Amasya CHP Milletvekili adayı olabilmek için istifa ettim. Amasya’da uzun yıllar esnaflık yapıyorum. Seven Eczanesi olarak vatandaşlarımıza hizmet ediyorum. Amasya’da doğdum Amasya’da büyüdüm. Nasip olursa da Amasya’dan Milletvekili olmak istiyorum.

Amasya’da doğmuş büyümüş ve Amasyalı biri olarak adaylığımın Amasya’ya ve partimize yararlı olacağını düşünüyorum. Amasya’mızın tamamına hizmet etmek istiyorum. Bu düşünce ve amaçla aday adayı oldum.

Bende bir esnaf olarak, esnafımızın, çiftçimizin, köylümüzün, işçimizin, ev kadınlarının, emeklinin ve öğrencilerin hak ve hukukunu savunmak, sorunlarına çareler üretmek için aday oldum.

İlimizin ve ilçelerimizin ihtiyaç ve sorunlarını, sorunların da nasıl çözüleceğine ve hangi kanallardan çözüm üretileceğini de biliyorum. Önümüzde zor bir seçim var Türkiye’nin bugünkü gidişatına baktığımızda çok önemli bir seçim. “Vekil ben olursam şöyle yaparım” diyerek klasik bir siyasetçi gibi yaklaşmak istemiyorum. Benim istediğim, birlik, beraberlik ve barış mesajı verebileceğimiz, küskünlüklerin olmadığı, altı dolu ve uygulanabilir, anlatıldığında insanların ikna olabileceği projelerle ekip çalışmaları ile Amasya’mıza hizmet etmek istiyorum.

Ülkemizin ve Amasya’mızın geleceği, aydınlık ve mutlu bir Türkiye için Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı şarttır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin İktidarında kadının, emekçinin, eğitimcinin yani halkın sesi olmak, Cumhuriyet’in ve Atatürk’ün devrimlerinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde koruyucusu olmak için aday adayıyım. Amasya’mızın ve ülkemizin güzel günler görmesi için çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Tüm Amasyalı hemşehrilerimin desteklerini bekliyorum. Amasya’mız için her güzel şey ‘SENİNLE OLUR’ diye konuştu.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Rasim Seven, basın mensuplarına içten ve gönülden teşekkürlerini belirterek konuşmasını sonlandırdı.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV