banner17
25 Nisan 2024 Perşembe

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

AMASYA'YA HİZMET ETMEYE TALİP OLDU

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinden İstifa eden İlhan Bayram 2023 Genel Seçimlerinde Ak Parti Amasya milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

18 Mart 2023 Cumartesi 09:16
Bu haber 396 kez okundu
AMASYA'YA HİZMET ETMEYE TALİP OLDU

 Basın mensupları ile birlikte kahvaltıda buluşan İlhan Bayram “Amasya'nın bir evladı olarak Amasya'nın hizmetine talibim” dedi.2023 seçimlerinde milletvekilliği aday adaylığı için Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinden ayrıldığını belirten Bayram, “Ben Taşova’nın Baraklı Köyü’nde büyümüş sizden birisiyim. Babam Ankara’ya göç etti. Ankara’da tahsilimi yaptım, İnşaat Mühendisiyim. Uzun zaman iller bankasında çalıştım. Orada bütün kademeleri birer birer şube, bölge müdürlüğü yaptım. Ak Parti iktidarında atanan ilk bölge müdürüyüm. Samsun, Samsun’dan İstanbul Bölge Müdürlüğü’ne. İstanbul en büyük yatırımcı bölge müdürlüğüdür. Oradan Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde 12 sene Su Kanal İdaresi Müdürlüğü yaptım. Daha sonra orada genel sekreter oldum. 2019 seçiminden sonrada Samsun’a gelerek Samsun Büyük Şehir Belediyesinde genel sekreterlik görevini yürütüyorum. Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel sekreterliği görevimden pazartesi günü istifamı verdim. Burada huzurunuzdayım. Belediyecilik ve Şehir yönetiminde epeyce bilgi birikimim oldu.  Vatandaşımıza hizmet etmede, şehircilikte, kriz yönetiminde epeyce deneyimim ve bilgi birikimim oldu” diye konuştu.

Vekil aday adayı Bayram, “İnsanın milletine, memleketine hizmet bir nasip iş. Amasya'nın bir evladı olarak ülkemizin farklı şehirlerinde bana bu fırsat veren Rabbime şükrediyorum. Şehir altyapılan ve şehircilik konulanında, Türkiye'nin diriliş devrinde çok sayıda önemli işin içinde, yönetiminde bulundum. Ülkemizde ilk kez uygulanan pek çok Şimdi, Amasya’nın vekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görev yapmak, projede aktif rol aldım. Şehrim ve ülkemin yüzyılında var gücümle hizmet etmek arzusundayım. Gönlünüze, desteklerinize, Amasya'ya hizmet etme nasibine talibim” ifadeleri ile açıklamasına son verdi.

Basın açıklamasının ardından basın mensupları teşekkür eden Bayram, Amasyalıdan desteklerini beklediğini söyledi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV