banner17
24 Nisan 2024 Çarşamba

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

“Esnaflarımız Ekonomimizin Can Damarlarıdır”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer Gümüşhacıköy’de bir dizi esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

06 Ocak 2023 Cuma 09:38
Bu haber 296 kez okundu
“Esnaflarımız Ekonomimizin Can Damarlarıdır”

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, İlçemizdeki esnaf odalarını ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi. İktidarın “sorun yok, her şey yolunda” dediğini anlatan Tuncer, “Hem üreticinin hem de tüketicinin sorun yaşadığı bir ülkede sorun yok diyenler, sorunları da çözemez. Cumhuriyet Halk Partisi olarak sürekli alanlardayız. Sorunları yerinde tespit ediyor, raporlaştırıyor ve çözüm üretiyoruz. Adım adım iktidara yürüyoruz” dedi.

CHP örgütü Gün boyunca Esnaf kefalet ve kredi kooperatifi, Gümüşhacıköy Esnaf ve Sanatkarlar Odasına bağlı 4 oda ve başkanlarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. “Kime dokunsak bir dokunduk bin ah işittik” diyen Tuncer, “başta akaryakıt zamları olmak üzere tüm girdilere gelen zamlar esnafı rahatsız etse de vatandaşa da zam olarak yansıyor. Bizim koca yürekli esnaflarımız ‘müşteriye fiyatları söylerken utanıyoruz’ diyor. Ben de onlara utanması gereken sizler değil ülkeyi bu hale getirenler, onca soruna rağmen ‘sorun yok’ diyenlerdir, diyorum” diye devam etti.

Gerçekleştirilen ziyarete, CHP İl Başkanı Turgay Sevindi, CHP Milletvekili Mustafa Tuncer, CHP Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Hasan Topal ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  İl Genel Meclis Üyesi Cemal Beyaz katıldı

 

 

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV