banner17
19 Mart 2024 Salı

Saka'dan Cumhur İttifakına Tam Destek

İYİ Parti, Basınla Kahvaltıda Buluştu

İYİ Parti Amasya İl Başkanı ve yönetim Kurulu üyeleri basın mensupları ile kahvaltıda buluştu.

28 Ocak 2023 Cumartesi 09:18
Bu haber 305 kez okundu
  İYİ Parti, Basınla Kahvaltıda Buluştu

Kahvaltı programına, İl Başkanı Birol Çapkınoğlu, Teşkilat Başkanı Av. Mustafa Onur Ege, STK ile İlişkiler Başkanı Saim Bal, İl Başkanı Danışmanı Sinan Kurt, parti üyesi  M. Nahit Hırçın ve basın mensupları katıldı.

Kahvaltı programında Amasya İl Başkanı Birol Çapkınoğlu, İyi Partinin basın-yayın kuruluşlarına verdiği önemi ve Amasya için basının önemden bahsetti.

Başkan Çapkınoğlu konuşmasına üç ayların müjdecisi Regaib kandilinin memlekete, ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak başladı.

Çapkınoğlu açıklamasının devamında, “Malumunuz il kongremizi 08 Ocak 2023 tarihinde gerçekleşti 12 Ocak 2023 tarihinde de mazbatamızı alarak yeni yönetimimizle birlikte göreve başladık. Partimize, Amasya’mıza, ülkemize hayırlı olsun

10 Ocak tarihin de çalışan gazeteciler günün de yoğunluktan buluşamadık maalesef, tekrardan gününüzü kutluyor sağlık ve huzur içerisinde ilimiz ve ülkemiz için güzel haberler yapacağınız nice yıllar diliyorum.

“Basın milletin müşterek sesidir der Mustafa Kemal ATATÜRK Bir milleti aydınlatma ve irşatta bir millete muhtaç olduğu fikri ve gıdayı vermekte basın başlı başına bir mekteptir ”der

Hakikaten de öyle değil midir? Doğru haber ve doğru yorumculuk aynen de böyle değil midir? Bu uğurda basın şehitleri verilmemiş midir? Ruhları şad olsun.  O yüzden her şeye rağmen doğru ve dürüst gazeteci olabilmek zordur. Hep söylenir, basın bir ülkenin gören gözüdür, işiten kulağıdır, konuşan dilidir denir, evet tabi ki öyledir ama bunun için basın hür olmalıdır, basın özgür olmalıdır. Gelişmiş ülkeler hür basınları sayesinde demokrasilerini geliştirmişler, bu sayede kalkınmışlardır. Basın hür olur ise, fikir özgürlüğü olur ise tarafsızca konular tartışılır farklı fikirler ortaya çıkar. Ülke kazanır.

Bir ülkenin turnusol kâğıdıdır, basın, dışardan baktığınız da net bir şekilde görebilirsiniz ülkenin durumunu o ülkede demokrasi var mı? Hukuk var mı? İfade özgürlüğü var mı? Hemen anlarsınız.

Seçimlere çok az bir zaman kaldığı şu dönemde teşkilat olarak yapacağımız çalışmalara hız vereceğiz sık sık basın toplantıları ile sizleri bilgi vereceğiz. Saha çalışmaların da zaman zaman beraber olacağız.

Basınımızın özgürce düşünüp özgürce yazabileceği sansürsüz günler için az kaldı diyor tekrar katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu

Konuşmasının sonunda seçimlere hazır olduklarını ifade eden Başkan Çapkınoğlu , “Her zaman vatandaşımızla temas halindeyiz. Kapımız tüm vatandaşlarımıza açık, ülkemizin sorunlarını çözmeye talibiz, kendimiz bu amaçla her zaman sahadayız. Kalbimiz milletimiz ve ülkemiz için atıyor” dedi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV