banner17
24 Nisan 2024 Çarşamba

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

İYİ Parti İl Başkanı Çapkınoğlu, Güven Tazeledi

İYİ Parti İl Başkanlığında gerçekleştirilen 3’üncü olağan genel kurulda mevcut başkan Birol Çapkınoğ’lu güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

11 Ocak 2023 Çarşamba 11:22
Bu haber 280 kez okundu
  İYİ Parti İl Başkanı Çapkınoğlu, Güven Tazeledi

Otoman düğün salonlarında gerçekleştirilen kongreye İYİ Parti İl Başkanı Birol Çapkınoğlu, ilçe başkanları, CHP İl Başkanı Turgay Sevindi,CHP İl Başkan Yardımcısı Refik Eren Başıaçık ,CHP Merkez İlçe Başkanı Arif Ferahoğlu,CHP İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Ateş, 23. ve 24. Dönem Milletvekili Avni Erdemir, Deva Partisi İl Başkanı Ahmet Melih Şeker, Deva Partisi Merkez İlçe Başkanı Avukat Mahmut Sami Sözen, Gelecek Partisi Amasya İl Başkanı Ali Kurt ve çok sayıda İYİ Partili üyeler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan İl Başkanı Çapkınoğlu “İYİ partimizi Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerine Amasya’da hazırlayacak olan yönetim kurulunun seçileceği bu salonda Türklük davasına adanmış gönüller olarak yalnız değiliz.

Teşkilat olarak bugün 3. Olağan Kongremizi tamamladık. Katılım sağlayan tüm misafirlerimize ve değerli vakitlerinden zaman ayırarak bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. Tekrar beni bu göreve layık gördüğünüz için ayrıca teşekkür ederim. Yeni yönetimimiz ve tüm üyelerimizle bu görevi layıkıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Allah'ın izniyle çok daha İYİ olacağız.

3’ncü olağan kongremizi gerçekleştirdiğimiz Pazar günü yapılan İyi Parti İl Başkanlığı seçiminde partililerimiz ve delegelerimizin güvenine nail olarak oy çoğunluğuyla tekrar İl başkanı olarak görevime devam etmenin sevincini yaşıyorum.

Türk Devletleri teşkilat yapısının en önemli unsuru olan demokrasi bilinciyle; adil, şeffaf ve güvenilir çalışma yapımızı birleştirdiğimiz kongrelerimiz; önümüzdeki süreçte yapılacak olan genel seçimlere giderken bizleri ve teşkilatlarımızı oldukça motive ettiğini görmekteyiz. Bizleri bu süreçte seçim süreci boyunca yalnız bırakmayan ve özellikle birlik beraberlik içerisinde dostça yapılan ve yapılmasına vesile olan tüm ekiplere ve ekip arkadaşlarımıza teşekkürü borç bilirim.

Başkanlık yarışı kazananın tek, partimizin kazananının çok olduğu bir seçim gerçekleştirdik.

Bundan sonraki, hedef ve gayemiz tek, soracağımız amacın ortak olduğu önümüzdeki genel seçimlerde Amasya da ve ülkemizde partimizi 1. Parti yapacağımız  o kutlu güne tüm il ve ilçe teşkilatlarımızla hazırız.

Yegâne bir inançtı düşlediğimiz, şimdi gerçekleştirmeye varıyoruz. Bu uğurda yılmadan çalışmaya geliyoruz; biz geliyoruz İyiler geliyor’ifadelerini kullandı.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV