banner17
20 Nisan 2024 Cumartesi

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

SANDIK GÜVENLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı CHP Amasya milletvekili aday adaylarının tanıtıldığı tanıtım programına katıldı.Programda konuşan Başkan Alp Kargı , “Sandık seçmen listesi kesinleştiği zaman ilk andan itibaren eli ayağı tutan, aklı başında çevresindeki insanlarla sağlıklı diyalog kurmayı başaran her birey lütfen kendi oy kullandığı sandığa sahip çıksın. Parti görev versin ya da vermesin bilinçli hareket edelim” dedi.

05 Nisan 2023 Çarşamba 08:38
Bu haber 1350 kez okundu
SANDIK GÜVENLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ

 Başkan Kargı partililerini sağduyulu davranmaya davet ederek, “Adaylarımızdan özellikle parti üyelerimizden bir ricam olacak. Sadece Cumhuriyet Halk Partisinin söylemlerini ve politikalarını veya yaşamsal söylemlerini cümle kurarken hep bir kez daha düşüneceğiz. Çünkü biz artık ittifakız. MİLLET İttifakının bir paydaşı olarak ağzımızdan çıkan her kelimenin her sözün sadece adaylarımız için değil bütün mütevazi üyelerimiz için söylüyorum. Çünkü bu hepimizi bağlayan bir konu ve dedikodulara mahal vermemek için sağduyulu hareket etmemiz gerekmektedir. Zor günlerden geçiyoruz. Depremde kaybetmiş olduğumuz canlarımıza Allahtan rahmet diliyor, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Bu zor günleri hep birlikte dayanışmanın vermiş olduğu katkıyla aşacağımıza inanıyorum. Bir o kadar hayat devam ediyor. Önümüzde büyük bir seçim var. Bu seçim o kadar kıymetli ki bugün bir kez daha bunu görmüş olduk. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına sabaha karşı yapılan kurşunlama olayı hadisesi aslında birçok şeyin habercisi.

Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Kinin kazananın kimin kaybedeceğinin değil. Eğer seçimde yeniden Muaffak olurlar ise hepimizin ahengini kaybedeceği, hepimizin geleceğe dair güvenlerinin ortadan kalkacağı bir seçime gidiyoruz. Bu seçim hiç bundan öncekiler gibi olmayacak. Bunun ciddiyetini de bu adaylarımızın davamıza bende varım demelerinden anlıyoruz.” Şeklinde konuştu

Cebine koymadığın mazbata, makamına asmadığın mazbata senin değildir diye Başkan Kargı konuşmasında, “ Son dakikaya kadar sandık güvenliği konusunda azami gayret göstereceğiz. Her birimiz birer sandık görevlisi olma bilinci ile hareket edeceğiz.  Sandık seçmen listesi kesinleştiği zaman ilk andan itibaren eli ayağı tutan, aklı başında çevresindeki insanlarla sağlıklı diyalog kurmayı başaran her birey lütfen kendi oy kullandığı sandığa sahip çıksın. Parti görev versin ya da vermesin bilinçli hareket edelim. Herkes kendi sokağındaki eş dost ve komşularını ziyaret etsin. O yüzden bu işi milletvekilimize, il başkanımıza adaylarımıza yıkarsak bu işten başarı gelmez.

Kıymetli aday adayı arkadaşlarım, kıymetli yol arkadaşlarım inanın her biriniz benim için çok değerlisiniz. Her birinizin vermiş olduğu bu samimi uğraşa sonsuz saygı duyuyorum. 3 arkadaşımız sıralamaya girecek. Sizlerden ricam lütfen şartlar ne olursa olsun hep birlikte sahada olduğumuzu bu memlekete Amasya’ya gösterelim.

Bu seçim artık bizim bırakın yaşayan doğacak çocuklarımızın, torunlarımızın seçimi olacak. Bu vesile ile bu bilinçle hareket edilsin istiyorum. Ben Merzifon Belediye Başkanı olarak bütün benliğim ile ben ve çalışma arkadaşlarım sahada olacağız. Bu yönle Sayın Cumhurbaşkanımızın başarılı olması 13. Cumhurbaşkanımız olması için canla başla çalışacağız. Aksi sonucu düşünmeyelim şakasını dahi yapmayalım. Ben benim iki büyük eserim var birisi Türkiye Cumhuriyeti birisi de Cumhuriyet Halk Partisi diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anarak onun emanetine sahip çıkacağımıza söz veriyorum” ifadelerine yer verdi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV