banner17
25 Nisan 2024 Perşembe

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

“Türkiye Yüzyılı” yürüyüşüne devam edeceğiz

Ak Parti Merzifon İlçe Başkanı Kuzucu; "14 Mayıs’ta başlayacak olan büyük medeniyet hareketini gerçekleştirmek için gayret sarf edecek ve bir kez daha milletimizin teveccühünü kazanarak birlik içerisinde “Türkiye Yüzyılı” yürüyüşüne devam edeceğiz"dedi.

14 Mart 2023 Salı 08:50
Bu haber 288 kez okundu
“Türkiye Yüzyılı” yürüyüşüne devam edeceğiz

 "Her seçim kendi sosyolojik ve siyasi atmosferi bağlamında önem arz eder. Seçimleri önemli kılan kendi şartları ve rakiplerin geleceğe dair proje ve projeksiyonlarıdır. Bu bağlamda 14 Mayıs seçimleri, ülke geleceği açısından büyük önem arz etmektedir"diyen Ak Parti Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu açıklamasının devamında; "

AK Parti'miz açısından sürece baktığımızda 21 yıldır aziz milletimizin desteği ve teveccühü ile girdiği her seçimden galip çıkan bir parti görülecektir. Milletimizin beklentilerini politikaya dönüştüren partimiz için 14 Mayıs, bir nihayet değil, bir başlangıç anlamı taşımaktadır.

Bu başlangıç; "Türkiye için hemen şimdi!" inancı ve heyecanıyla geleceğe atılan bir adımdır. İstikbalini kendi imkânlarıyla inşa etmek isteyen aziz milletimizin, Güçlü ve Büyük Türkiye mefkuresine doğru başlatacağı kutlu bir yürüyüştür.

Şu bir hakikattir ki; Türkiye, AK Parti'miz döneminde Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yakalamış olduğu ivme ile artık dünya siyasetinde söz sahibi olmayı başarmış ve her krizin çözüm merkezi durumuna gelmiştir.

Artık hem içerde hem de dışarda küresel vizyona sahip, dünya siyasetinde etkin ve karar verici, herkes tarafından emin kabul edilen, sözü tesire sahip liderliğin yani gelecek yüzyılın "Türkiye Yüzyılı" kılınma süreci engellenemez şekilde başlamıştır.

Sanat dünyasından, entelektüellerimize, spor camiamızdan iş dünyamıza kadar ülkemizin bütün birikiminin ve bileşenlerinin yeni döneme hazır hale gelmesi ve yeni dönemde ülkemiz adına bir akıncı misali mücadele vermesi en büyük temennimizdir.

Siyaset varoluşu ciheti ile insana dair ve insanla yapılan süreçlerin toplamıdır. İnsanımız dün olduğu gibi bugünde siyasetimizin öznesi ve belirleyicisidir. Bugüne değin milletimize rağmen hiçbir adım atmamış AK Parti'miz, budan sonra da çizgisini koruyacaktır.

Partimiz, milletimizin asırlardır süzüle süzüle gelen irfanını dünya sathında bilinir ve kabul görür bir tavır olarak taşımak ve sergilemek derdindedir. Milletimiz ile var olan bizler, gelecekte de birlikte var olacak ve hep beraber yeni başarılara imza atacağız.

14 Mayıs’ta başlayacak olan büyük medeniyet hareketini gerçekleştirmek için gayret sarf edecek ve bir kez daha milletimizin teveccühünü kazanarak birlik içerisinde “Türkiye Yüzyılı” yürüyüşüne devam edeceğiz"ifadelerine yer verdi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV