banner17
26 Nisan 2024 Cuma

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

AVRUPA BİLETİ İZMİR'DE KESİLECEK

Merzifon Belediye Hentbol Spor Kulübü Başkanı Mustafa Atak, 26 Mart tarihinde deplasmanda oynayacakları Göztepespor maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulunarak, “Avrupa Kupasının gidiş biletini İzmir’de alacağız” dedi.

16 Mart 2017 Perşembe 06:28
Bu haber 1420 kez okundu
 AVRUPA BİLETİ İZMİR'DE KESİLECEK

 Hafta sonu Beşiktaş Mogaz karşısında üstün bir performans sergileyerek oynadığı oyunla ileriki haftalar için büyük umut veren Merzifon Belediyespor tüm hazırlıklarını deplasmanda oynayacağı Göztepespor için yaparken, takımda morallerin üst seviyede olduğu belirtildi.

Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Atak, Avrupa kupalarına katılmak için Göztepe maçının büyük önem taşıdığını ifade ederek, “Göztepe puan cetvelinde üçüncü sırada olmasına rağmen bizim bir puan önümüzde yer alıyor. Rakibimizi deplasmanda yenerek Avrupa kupalarında yolu yarılamış olacağız. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız bu karşılaşmanın bilinci ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar” dedi.

Beşiktaş Mogaz karşısında oynanan oyunun kendilerini son derece memnun ettiğini de ifade eden Mustafa Atak, “Hafta sonu Suluova’da oynadığımız Beşiktaş Mogaz maçındaki performansımızı bundan sonraki maçlarda salona yansıtmamız halinde yenemeyeceğimiz takımın olmadığına inanıyorum. Onun için oyuncularımıza Göztepe karşısında güveniyorum” dedi.

Ligde her takımın birbirini yenebilecek kapasitede olduğuna da işaret eden Mustafa Atak, “Süper Ligde her takım birbirini yenebilecek güçte. Özellikle ligin ilk devresinin ardından puan cetvelinde geriye düşen takımlar yaptıkları transferlerle eksiklerini gidererek tekrar güçlendiler. Hentbol Süper ligi zorlu maçlara sahne oluyor. Ekonomik olarak bizlerden kat kat fazla bütçeli rakiplerimizle başa baş mücadele etmesini ve salondan da galip ayrılmasını bilen bir ekibiz. Çünkü biz de ekip ruhu var. Ligin köklü ekiplerinden ve her dönemde Avrupa Kupalarına katılmaya hak kazanmış bulunan Göztepe’yi sahasında yenerek Merzifon Belediyespor’un gücünü bir kez daha ispatlamış olacağız” dedi.

Beşiktaş Mogaz karşısında takımı bitiş düdüğüne kadar susmadan destekleyen taraftarlara da teşekkür eden Kulüp Başkanı Mustafa Atak, “Beşiktaş Mogaz karşısında takımımızı maç boyunca destekleyen, salonu dolduran taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İç sahımızda oynayacağımız diğer maçlarda da kendilerini tribündeki yerlerinde görmek istiyoruz. Onlar salonda mücadele eden oyuncularımıza ayrı bir motivasyon veriyor. İzmir’de de burada ikamet eden Amasyalı hemşehrilerimizi karşılaşmada takımımızı desteklemeye davet ediyorum” dedi.

Göztepespor Yöneticileri tarafından geçtiğimiz hafta yapılan basın açıklamasına da cevap veren Kulüp Başkanı Mustafa Atak, “Kendileri bizim Beşiktaş’a puan kaybedeceğimizi, kendi sahalarında da bizi yenerek Avrupa yolunda en büyük rakiplerini safdışı bırakacaklarını basın açıklamasında beyan etmişler. Bunun düşündükleri gibi olmayacağını salonda alacağımız 2 puanla göstereceğiz. Yani onların evdeki hesapları çarşıya uymayacak” dedi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV